Kristen Welch

Produktene er velkjent i det norske markede

Forsterker mangeårig samarbeid

Tidligere i år undertegnet Malthe Winje en utvidet avtale med en av sine teknologileverandører. Inntil den nye avtalen var undertegnet, var det norske selskapet systemintegrator for den amerikanske SCADA leverandøren Iconics.

Produktene fra denne leverandøren er velkjent i det norske markedet. - Vi har mange års erfaring med å levere SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition) systemer med Iconics Genesis løsninger, sier Jim Martin Johansen til AMNYTT. Han er teknisk sjef og avdelingsleder for prosjekt hos Malthe Winje. Allerede på slutten av 1990 tallet leverte vi de første Genesis løsningen, forteller Tom Erik Larsen. Han er salgs- og markedssjef. Erfaringene våre er at produktene er robuste og produsenten har hele tiden vært i fremste linje med å ta i buk ny teknologi. Russ Agrusa som etablerte Iconics i 1986 hadde mange års erfaring fra en ledende amerikansk DCS leverandør. Kunnskapen han hadde ervervet i det selskapet har vært fundamentet i utviklingen av en programvareleverandør av visualisering, HMI og SCADA løsninger.

Les hele artikkelen her.

NEK Digital crop

Digitalisering av standarder

Digitalisering øker brukervennlighet og gir helt andre muligheter

NEK 400 er installasjonsbransjens viktigste standardsamling og dekker alle typer av lavspenningsinstallasjoner. Den skaper grunnlaget for en årlig verdiskapning på 25-30 milliarder kroner. Fram til nå har den kun vært tilgjengelig i trykt format og som PDF.

les mer...
Wintershall takes over Brage operatorship and becomes production operator in Norway.

Telia tar tingenes Internett offshore

Tilby tjenester som gjør produksjonen langt smartere

Telia tar sammen med Tampnet og CGI steget ut i Nordsjøen med Narrowband-IoT (NB-IoT), teknologien som er spesiallaget for tingenes internett. Wintershall Norges Brage er den første oljeplattformen i verden med NB-IoT-dekning, og pilotprosjektet fra Telia er den første anvendelsen av teknologien offshore.

les mer...
UR 16 kg crop

Universal Robots lanserer en samarbeidende robot til tung nyttelast for samarbeidende automatisering

Produsenter må se på fleksible løsninger for å være konkurransedyktige

Bygd for å gjøre mer: UR16e utvider sine løsninger for samarbeidende robotløsninger ved å tilføye kapasitet til tung nyttelast for produsenter som ønsker å øke automatiseringen

 

les mer...
Siemens Qwre crop

Siemens AS og Øwre-Johnsen har inngått en serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter

Har bygget opp en organisasjon med erfarne servicefolk

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har vi nå inngått en serviceavtale med vår autoriserte partner Øwre-Johnsen.

les mer...