Trend AWS crop

Skybaserte applikasjonene stiller helt andre krav til sikkerhet,

Forenklet og forbedret sikkerhet for alle som bygger skyløsninger på AWS

Trend Micro er blant de første SaaS-leverandørene til å tilby en fleksibel plattform med skysikkerhetstjenester for Amazon Web Services. Migreringen til skyen betyr ikke at IT-sikkerheten automatisk blir tilstrekkelig ivaretatt. Derfor har IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro lansert en SaaS-løsning for å imøtekomme behovene til virksomheter som bygger i skyen til Amazon Web Services.

Trend Micro Cloud One er en omfattende plattform som er designet for å beskytte på tvers av ledende skybaserte miljøer med tjenester utviklet for alt fra applikasjoner, nettverk, fillagring, kontainersikkerhet, arbeidsflyt, samt administrasjon og kontroll av sikkerheten i skyen.

En fremtid fri for lokale servere
De aller fleste virksomheter i dag har tatt i bruk skytjenester i en eller annen form. Og utviklingen går raskt mot en infrastruktur fri for lokale servere. Ifølge Gartner implementerer virksomheter i økende grad hybride datasenterarkitekturer, med en arbeidsflyt som spenner seg fra det lokale over til IaaS (Infrastruktur som en tjeneste).
 
Utfordringen for mange er at mange av disse dynamiske og skybaserte applikasjonene stiller helt andre krav til sikkerhet, sammenlignet med det man er vandt med fra tradisjonelle systemer. For å omfavne mulighetene i skyen, bør man ta i bruk løsninger som er designet og utviklet for å oppfylle de nye sikkerhetsbehovene.

- Vi applauderer Trend Micro for å ha utviklet sikkerhetstjenester som er tilpasset virksomheter som innoverer på AWS og som deltar i den delte ansvarsmodellen. AWS Marketplace er den første markedsplassen i skyen som tilbyr Trend Micro Cloud One, som gjør det mulig for utviklere å få tilgang til fleksible prismodeller og kontrakter, og den raske distribusjonen de er avhengig av, sier daglig leder for Amazon Web Services, Kamlesh Talreja

Fleksibel og skreddersydd sikkerhet i skyen
Løsningen til Trend Micro er basert på den samme «pay-as-you-go»-modellen til AWS. Tilnærmingen forenkler alt som har med å bygge i skyen. Fra forhandlinger om pris til API-integrasjoner. På denne måten vil virksomheter få en fleksibel og skreddersydd sikkerhet. Det er en stor fordel med tanke på at applikasjonsdesign gjerne endres over tid. Med en slik tilnærming vil man derimot unngå at virksomhetens eget sikkerhetsteam blir overbelastet.

- AWS Marketplace gjør det enklere for virksomheter å få tilgang til de riktige verktøyene som trengs for å få jobben gjort. Uavhengig av virksomhetens størrelse eller struktur, vil vår løsning forenkle beskyttelsen av alt som bygges hos AWS, samtidig som vi sikrer at regelverket blir overholdt, sier kommunikasjonssjef i Trend Micro, Karianne Myrvold.

rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

les mer...
NORD-DuoDrive crop

To blir til en

Gir en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO)

Nye DuoDrive er girenhet og motor i ett. Med IE5+-synkronmotoren setter NORD DRIVESYSTEMS nye standarder med tanke på energieffektivitet i drivsystemer til næringsmiddelindustri og intralogistikk. NORD har nå optimalisert systemytelsen ved å integrere denne høytytende IE5+-motoren i et ettrinns tannhjulsgir.

les mer...
PEFU_APL_Keyvisual_Lines@2x crop

Ethernet-APL oppfyller prosessindustriens krav

Uten effektiv infrastruktur får man lite nytte av dagens smarte transmittere

I prosessanlegg rundt om i verden finner man i dag nesten utelukkende såkalte smarte instrumenter. Men kun en begrenset del av den informasjonen som disse generer hentes ut og brukes. De dataene som hentes inn brukes nesten uten unntak for prosesstyring.

les mer...
AMNYTT 02 2021 kolasj crop

AMNYTT 02 2021 er publisert

På vei inn den fjerde industriell revolusjon

På vei inn den fjerde industriell revolusjon er en viktig lærdom at vi må evne å planlegge for det ukjente. Teknologiutviklingen er nå så rask at nye muligheter utvikles samtidig som industrien prøver å ta i bruk løsninger som ble lansert for kort tid siden. 

les mer...