Trend AWS crop

Skybaserte applikasjonene stiller helt andre krav til sikkerhet,

Forenklet og forbedret sikkerhet for alle som bygger skyløsninger på AWS

Trend Micro er blant de første SaaS-leverandørene til å tilby en fleksibel plattform med skysikkerhetstjenester for Amazon Web Services. Migreringen til skyen betyr ikke at IT-sikkerheten automatisk blir tilstrekkelig ivaretatt. Derfor har IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro lansert en SaaS-løsning for å imøtekomme behovene til virksomheter som bygger i skyen til Amazon Web Services.

Trend Micro Cloud One er en omfattende plattform som er designet for å beskytte på tvers av ledende skybaserte miljøer med tjenester utviklet for alt fra applikasjoner, nettverk, fillagring, kontainersikkerhet, arbeidsflyt, samt administrasjon og kontroll av sikkerheten i skyen.

En fremtid fri for lokale servere
De aller fleste virksomheter i dag har tatt i bruk skytjenester i en eller annen form. Og utviklingen går raskt mot en infrastruktur fri for lokale servere. Ifølge Gartner implementerer virksomheter i økende grad hybride datasenterarkitekturer, med en arbeidsflyt som spenner seg fra det lokale over til IaaS (Infrastruktur som en tjeneste).
 
Utfordringen for mange er at mange av disse dynamiske og skybaserte applikasjonene stiller helt andre krav til sikkerhet, sammenlignet med det man er vandt med fra tradisjonelle systemer. For å omfavne mulighetene i skyen, bør man ta i bruk løsninger som er designet og utviklet for å oppfylle de nye sikkerhetsbehovene.

- Vi applauderer Trend Micro for å ha utviklet sikkerhetstjenester som er tilpasset virksomheter som innoverer på AWS og som deltar i den delte ansvarsmodellen. AWS Marketplace er den første markedsplassen i skyen som tilbyr Trend Micro Cloud One, som gjør det mulig for utviklere å få tilgang til fleksible prismodeller og kontrakter, og den raske distribusjonen de er avhengig av, sier daglig leder for Amazon Web Services, Kamlesh Talreja

Fleksibel og skreddersydd sikkerhet i skyen
Løsningen til Trend Micro er basert på den samme «pay-as-you-go»-modellen til AWS. Tilnærmingen forenkler alt som har med å bygge i skyen. Fra forhandlinger om pris til API-integrasjoner. På denne måten vil virksomheter få en fleksibel og skreddersydd sikkerhet. Det er en stor fordel med tanke på at applikasjonsdesign gjerne endres over tid. Med en slik tilnærming vil man derimot unngå at virksomhetens eget sikkerhetsteam blir overbelastet.

- AWS Marketplace gjør det enklere for virksomheter å få tilgang til de riktige verktøyene som trengs for å få jobben gjort. Uavhengig av virksomhetens størrelse eller struktur, vil vår løsning forenkle beskyttelsen av alt som bygges hos AWS, samtidig som vi sikrer at regelverket blir overholdt, sier kommunikasjonssjef i Trend Micro, Karianne Myrvold.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...