krohne H250_M40 crop

Kombinerer flere typer Ex beskyttelser i et produkt.

Flowmeter godkjent for eksplosjonsfarlige områder

KROHNE instrumentation kan nå lansere H250 M40 med Global Ex sertifisering, etter den siste godkjennelsen fra den Nord Amerikanske FM organisasjonen. Antennelses beskyttelse med egensikker (is) og ikke-tennfarlig (NI) fra FM gjør samlingen sertifikater komplett. 

Variabel areal mengdemåler H250 M40 har motatt mer enn 30 Ex srtifikater for eksplosjonsfarlige områder.
Dekker egensikker (is) og eksplosjons sikker installasjon med et product.


Siden lanseringen i 2011, har H250 M40, opnådd mer enn 30 godkjennelser verden rundt for eksplosjonsfarlige områder ved gass og støv. Disse inkluderer ATEX, IECEx, usFMc, NEPSI, INMETRO, KGS, GOST-R and PESO/CCOE.

H250 M40 kombinerer flere typer Ex beskyttelser i et produkt. Den kan brukes i applikasjoner som krever egensikker beskyttelse og ikke-tennfarlig beskyttelse, så vel som støv antennelse eller eksplosjonsikker installasjon.  Med global sertifisering er H250 M40 et klart førstevalg for selskaper som jobber internasjonalt og har egen Ex strategi for alle sine produksjonsanlegg.  Det samme gjelder for utstyrsprodusenter som produserer utstyr til det internasjonale markedet.

Alle tilgjengelige idikator varianter kan leveres med de forskjellige godkjennelsen, fra de enkleste mekaniske modellene. Modellene kan enkelt oppgraders med signalmoduler:
·    1 eller 2 grensebrytere(NAMUR, Transistor, eller Reed)
·    4 – 20 mA signal med HART,
·    Grafisk LCD med totalisator og pulsutgang
·    FOUNDATION Fieldbus eller PROFIBUS PA
Alle disse modulene kan leveres med indikatoren, eller etterinstaleres på stedet, uten å forstyrre prosessen. H250 M40 er også den første variabelt areal mengdemåler, som kan tilby eksplosjonsikkert elektronikkhus(EEx d / XP) i 316 rustfritt stål, spesiellt for olje & gass industrien.

Alle sertifikater kan lasts ned fra: KROHNE download center: http://krohne.com/en/dlc/

FOUNDATION Fieldbus er et varemerke fra Fieldbus Foundation.
PROFIBUS er et varemerke fra PROFIBUS og PROFINET International.

Om KROHNE Instrumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vell som analyse og signalbehandling.  Firmaet er etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men, produktene har vært solgt i Norge siden før 1980.  Vi har hovedkontor i Moss.  Selskapet har 20 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger.  KROHNE står for innovasjon og maksimal produkt kvalitet, og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...