HF Flow crop

Sensorenheten kan roteres i strømningskanalen

Flow sensor med fleksibel montering

Det nye monterings konseptet skiller prosesstilkobling fra sensorenheten og forenkler dermed installasjon. Turck, som i Norge representeres av HF Danyko AS, har utviklet Flow sensor serie med en sensorenhet som fritt kan roteres.

Det nye plug-in monterings konseptet av FCST serien gjør at sensorenheten kan roteres i strømningskanalen etter behov - uavhengig av hvordan prosesstilkoblingen er montert. Dette forenkler montering i strømningsretning, noe som er nødvendig for pålitelig og nøyaktig flow overvåking.

Adaptere i de vanligste industrigjengestørrelser gjør det mulig å montere sensoren på forskjellige rørdimensjoner. Selv med det raske monteringskonseptet, kan sensor-adaptersystem motstå prosesstrykk på opptil 100 bar.
En annen fordel med FCST-monterings konsept er tydelig for flow sensorer med integrert signalprosessor. Takket være roterbar sensorenhet, er LED indikatorer på kompakt sensoren   lett å lese. Og potensiometeret for innstilling av koplingspunktet eller det analoge signalet alltid lett tilgjengelig.

IP67 sensorer overvåker strømningshastigheter på opptil 300 cm / s. Er tilgjengelig i rustfritt stål eller plast, og leveres med veksel eller analog utgang. Porteføljen inkluderer også typer med ytterligere temperaturovervåking (FTCST) og også med ekstern probe. De eksterne probene evalueres med de intelligente Turck Flow moduler i FM-serien. På denne måten er flow sensoren også egnet for I / O-Link.

For mer informasjon se: www.hf.net

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.