Pepperl M18-2 crop

Gir brukere rask og enkel igangkjøring

Fleksible fotoceller

De er funksjonelle og kan likevel brukes fleksibelt - de sylindriske fotocellene i M18-serien fra Pepperl+Fuchs leveres i fem funksjonelle prinsipper i tre design - hver med et enhetlig grensesnitt.

M18-sensorene kan brukes som direktereflekterende fotoceller, mot refleks, for klarglassdeteksjon og med eller uten bakgrunnsavblending i nesten alle standardapplikasjoner. På grunn av den standardiserte sensorporteføljen er produktvalg og betjening ved hjelp av et potensiometer spesielt enkelt og greit. Dette tillater brukere rask og enkel igangkjøring av flere M18-sensorer med forskjellige design, lengder eller sensormoduser uten å måtte gjøre seg kjent med forskjellige brukergrensesnitt. Den reduserte kompleksiteten til M18-serien tillater ikke bare tids- og kostnadsbesparende sensorintegrasjon og igangkjøring, men sikrer samtidig en økning i effektiviteten ved bruk av flere M18-sensorer.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...