Festo-og-Triple-S crop

Utfyller vår egen kunnskap, og sammen bidrar vi til en bedre totaløkonomi

Festo og Triple-S inngår samarbeid

Festo og Triple-S har inngått en avtale som gjør Triple-S til ny distributør av Festo sine løsninger for industriell automatisering på det norske markedet. Triple-S sin strategi er å hjelpe sine kunder til å bli mer effektive, lønnsomme og ikke minst klare for fremtiden. Dette gjøres ved å tilby kompetanse og teknologi innenfor fagområdene automatisering, nettverk, cyber security og digitalisering.

«Samarbeidet med Festo er en naturlig utvikling av vår strategi, og gjør at vi i enda større grad kan tilby komplette løsninger fra sensor til cloud, sier Eiliv Elvebakk, Administrerende direktør i Triple-S.

«Festo er kjent i markedet for kvalitet og innovative produkter, og vil passe svært godt inn på vårt automatiseringsområde, hvor vi fra før har Rockwell Automation (Allen-Bradley og Factorytalk) som en sterk partner. Våre engasjerte medarbeidere gleder seg til å bruke sin kompetanse til å løse utfordringer sammen med både nye og eksisterende kunder» sier Eiliv videre.  

Festo på sin side gir bedrifter økt lønnsomhet innen industriell automatisering. Dette gjøres ved å sette komponenter, kompetanse og prosesser i system – og ved å gi kundene innovative løsninger med pneumatisk og elektrisk teknologi for å skape bevegelse.

«Festo ønsker å tilby våre kunder den beste kompetansen, og da er det også naturlig å søke samarbeidspartnere slik at vi sammen kan bistå kundene på en best mulig måte innenfor industriell automatisering.  Vi er derfor glade for å kunne presentere et samarbeid med Triple-S» sier Dag Ragnar Johnsen, Salgs- og Markedssjef i Festo.

«Triple-S utfyller vår egen kunnskap, og sammen bidrar vi til en bedre totaløkonomi for kunden» avslutter han.

Les mer om Festo her. For mer informasjon om Triple-S, se her.

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...