Analyse dok crop

Internett av ting (IIoT) som forventes å generere mer enn 4 billioner gigabyte d

Fem spørsmål du bør stille ved valg av analyseinstrumentering

Kontroll og kvalitetsstyring i prosessproduksjon er basert på data, fra produksjon til drift- og forretningsutvikling. Datagenererings- og samlingsstrategiene har utviklet seg dramatisk, spesielt de siste årene.

Foretakene samler og lagrer store datamengder i hele livssyklusen, både i og utenfor produksjonslokalene. Denne utviklingen er sammenfalt med spredning av tilkoblede sensorer og stadig billigere lagring, noe som fører til en industriell Internett av ting (IIoT) som forventes å generere mer enn 4 billioner gigabyte data per år innen 2020, ifølge IDC Research.

Dette dokumentet evaluerer hvilke tiltak bedriften må gjennomføre for å få gode analyseløsninger

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...