Autic JSmart707_front crop

Har innebygget sensorer for registrering av temperatur og vibrasjon

Exor operatørpanel med tæpping

JSmart serien er et ideelt HMI produkt for feltinstallasjoner. De høyoppløselige skjermene er utstyrt med multi-touch PCAP, som støtter betjening med to fingre. Dette er noe vi er vant med fra mobil og nettbrett. Panelene er konstruert med en tetthetsgrad på IP67, og tåler temperaturer fra -20° til +55° C.  Dette gjør at de gjerne kan plassers utendørs.

Den populære serien som forhandles av Autic AS, er nå utvidet med modellen JSmart707 NFC (Near Field Communication), akkurat som «tæppe» metoden ved betaling med smarttelefon eller kredittkort. Dette åpner for utallige publikumsvennlige løsninger. Programvaren Jmobile studio har egne Tags, hvor informasjon mottatt fra NFC enheten lagres for videre bearbeiding.

PoE benyttes for tilkobling ved bruk av standard CAT5-kabling. Det er Integrert WLAN for HMI presentasjoner på nærliggende nettbrett og smarttelefoner. Feltpanelene har innebygget sensorer for registrering av temperatur og vibrasjon. Vi kan karakterisere dette som en ekte IIoT-enhet som støtter Industry 4.0.

Programvaren har støtte for HTML5 server, OPC UA server og client, CoDeSys og MQTT skyløsning.

For mer informasjon, se våre hjemmesider www.autic.no

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Knut Andreas Myklbust-Vårvang Lillehammer kommune crop

Lillehammer kommune stopper vannlekkasjer på drikkevannsnettet raskere med ny teknologi

Lillehammer kommune har fått et nytt verktøy i kampen mot lekkasjer på vannledningsnettet. Det nye systemet fra Guard Automation hjelper oss med å oppdage lekkasjer tidligere, og ikke minst med å avgrense lekkasjesøk, sier Knut Andreas Myklebust-Vårvang.

les mer...
CACTUS T bane crop

Overvåker T-banesporet på Lambertseter stasjon

Metoden som ble valgt gir en kontinuerlig overvåking av sporet

Cautus Geo overvåker T-banesporet på Lambertseter stasjon der OBOS skal bygge boliger. – Det handler om sikkerhet for reisende og togene, sier Svein-Ole Sjøtun i Sporveien. 200 sensorer er fordelt på 150 meter SAA-setningsslange og 3-aksiale tilt-sensorer. De overvåker hver minste endring på sporet. Slik har det vært siden desember.

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...