Credit - Illustration _ TRY -  Statoil - Johan Sverdrup Phase 1 crop

Omfattende innsats fra vår side som lå bak til tildelingen av rammekontraktene

Erfaring og kunnskap reduserer feil

Instrumentering er et fagfelt som krever både god faglig forståelse og solid erfaring fra installasjon og drift. Det blir stadig færre personer med denne kombinasjonen i norsk industri.

To av de mest sentrale personene bak leveransene av mengdemåler til Johan Sverdrup og Johan Castberg prosjektene har til sammen 50 års erfaring. Det har vært med på å sikre at de vanligste feilene i spesifikasjon og design av løsninger er gjort.

- Vi fikk ramme avtalene til disse to prosjektene på et svært gunstig tidspunkt, sier Eivind Omarhaug til AMNYTT som er daglig leder i Krohne Instrumentering. Det var en omfattende innsats fra vår side som lå bak til tildelingen av rammekontraktene. De to erfarne instrumenteringsspesialistene er Roar Stormoen og Tommy Torkildsen har vært helt sentrale i de to aktuelle prosjektene. Vi var i daglig kontakt med Aker Solution for å diskutere løsninger og valg av instrumenter. Ut fra prosesskriterier må det velges måleprinsipp og installasjonskriterier må fastsettes. Krohne Instrumentation har, som få andre leverandører, hele bredden i teknologier for mengdemålere, som omfatter:

  • ultralyd
  • elektromagnetiske
  • Coriolis
  • Dp – differentialtrykk
  • VA – variabelt areal

 

Les hele artikkelen her:

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.