Eplan eView crop

Skytilbudene utvikles på en smidig måte, og vi følger nøye med på kundenes behov

Eplan ePulses nye skystrategi Øke kvaliteten på produkt- og prosessnivåene

Løsningsleverandøren Eplan har tilbudt skybaserte systemer en stund. Eplan Data Portal er etablert over hele verden som produsentbibliotek for nedlasting av produktdata. Siden tidlig i 2019 har Eplan utvidet sitt sortiment av løsninger der ECAD-prosjekter kan ses, bekreftes og kommenteres med en markeringsprosess.

Med Eplan ePulse går selskapet systematisk videre mot smidig skyutvikling i dialog med kunder og partnere
Eplan ePulse, selskapets nyeste løsningstilbud, er grunnlag for et komplett nettverk av skybaserte systemer som kombinerer data og prosjekter, fagområder og teknikere rundt om i verden. Med nettleserne får brukerne tilgang til programmer som gir produktverdenen i Eplan Platform nye funksjoner langs den datadrevne verdikjeden. Eplan ePulses åpne design omfatter framtidige planer for å sikre at flere ulike dataformater og grensesnitt er tilgjengelig for systemer fra andre leverandører.

Forbindelse i distribusjonsnettverket

- Skytilbudene utvikles på en smidig måte, og vi følger nøye med på kundenes behov, sier Sebastian Seitz, administrerende direktør i Eplan og Cideon. I distribusjonsnettverket er Eplan ePulse forbindelsen mellom sluttbrukeren, maskinen og leverandører til anlegget og komponentprodusenter. Prosjektdataene lagret i Eplan ePulse er både systembeskrivelsen for et selskaps interne produksjon og kundedokumentasjonen for alle aspekter av den digitale tvillingen som gjelder automatiseringen. - Slik kan kundene stole fullstendig på digitale data i digitaliseringens tidsalder, forklarer Seitz. Med henblikk på dette har Eplan skapt en ny avdeling som tilfører ny driv, slik som våre dagers tenketanker. Her utfører man eksperimenter og diskuterer dem med kunder og partnere. Ikke alle ideer vil virkeliggjøres, men man oppmuntrer til kreativ tenkning, noe som er svært velkomment.

En oversikt over Eplans skybaserte systemer:

  • Eplan eView gjør tekniske prosjekter opprettet i Eplan Platform direkte tilgjengelige i skyen. Altså kan prosjektdata ses når som helst, fra hvor som helst. Ansatte på verksted eller innen vedlikehold kan legge inn endringsforslag i skjemaene med en markeringsfunksjon.
  • Eplan Data Portal gir nettbasert tilgang til høykvalitets produktkataloger fra flere komponentprodusenter. Alle løsningene forankret i Eplan Platform har lik tilgang til denne nettjenesten. Komponenter kan lett dras og slippes inn i Eplan-dokumentasjonen, noe som reduserer tiden og arbeidsmengden innen teknisk design og øker kvaliteten på maskin- og anleggsdokumentasjonen.
  • Med skyversjonen av Eplan Cogineer kan du opprette skjemaer fra et malbibliotek direkte i en nettleser med bare noen få klikk. Den nye utvidede versjonen, Eplan Cogineer Advanced, har tilleggsfunksjoner: Import av konfigurasjonsvariabler og verdisett og enkel gjenbruk av underfunksjoner gjør det enda enklere å skape modeller.

Bakgrunn

Skyløsninger er et effektivt verktøy for å fremme data- og prosesstandardisering. Innen teknologi går dette hånd i hånd med nye muligheter for prosessoptimalisering og økt kvalitet på produkt- og prosessnivåene. Til sjuende og sist vil alle deltakere arbeide fra samme like database - med mulighet til å utvide tilgangen over hele distribusjonsnettverket. Skyen er sentral for å utveksle relevante tekniske data som gir rask tilgang slik at høykvalitets digitale data lett kan brukes overalt. Eplan ePulse gjør selskaper konkurransedyktige i dagens verden og gir dem et klart potensiale for fortsatt suksess i det lange løp

 

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

Pepperl Purge_Animation_Standbild crop

Pålitelig og sertifisert i alle verdensdeler: Globale purge-løsninger

Purge  eller på norsk Overtrykkspyling er en allsidig beskyttelsesmetode som kan brukes i en lang rekke industrielle applikasjoner. Basert på prinsippet om adskillelse mellom eksplosjonsfarlig og sikker atmosfære, gir den eksplosjonsbeskyttelse for både gassfare og støvfare. Videre er det også en av få typer beskyttelse som gjør at konvensjonelt utstyr kan brukes i potensielt eksplosive atmosfærer.