Pepperl iolinkencoder3 crop

Fordelaktig å kunne benytte samme programvare for parameterisering

Enkel tilpassing med parameterisering

Absoluttenkodere med IO-Link fra Pepperl+Fuchs er høykvalitets enkodere med magnetisk funksjonsprinsipp. Det integrerte IO Link-grensesnittet tilbyr en optimal tilpasning til forskjellige applikasjoner gjennom parameterisering, samt prosessdataoverføring og tilstandsovervåking.

Fordelene med å benytte IO-link til å kommunisere med en enkoder er mange. Fra den enkle tilkoblingen, hvor det benyttes standard kabling mellom IO-link master og enkoder, til parameteriseringsverktøyet (PACTware) som også benyttes på alle andre enheter med IO-link. For kunder som også benytter IO-link på andre komponenter, så er det også veldig fordelaktig å kunne benytte samme programvare for parameterisering. En annen stor fordel er at enkoderen kommer med programmerbar oppløsning, som igjen forenkler reservedelsbehovet. Dette gjelder både for inkrementelle og abolutte encodere.  

Utover posisjons-, retnings-, og diagnosedata fra enkoderen, så kan man også hente ut annen tilleggsinformasjon slik som blant annet temperatur og vibrasjon.

Når anlegget er satt i drift, så kan man aktivisere autoparameterisering. Denne funksjonen ligger i IO-link masteren og lagrer parametersettet til tilkoblet utstyr. Dette betyr at dersom man skifter ut enkoderen med en annen enkoder (samme type, men ikke nødvendigvis ny) så lastes det lagrede parametersettet ned med en gang. For drift- og vedlikeholdspersonell, så muliggjør dette utskifting av komponenter på en veldig enkel måte.

Link til les mer: https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/41839.htm

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...