Eaton IntellPowerManager crop

Gir en omfattende oversikt over UPS-status og -ytels

Energistyringsprogram med nye virtualiseringsplattformer

Energistyringsselskapet Eaton lanserer programvaren Intelligent Power Manager 1.40 som forsterker Eatons integreringsegenskaper med serveradministrasjonen Cisco Unified Computing SystemTM.

 «Eaton fortsetter å lede an innen nyskapende energistyringsprogramvare, med løsninger utviklet for å forbedre forretningsverdi gjennom integrering med de største plattformene for konvergert infrastruktur,» sa Pål Ramberg, IT Channel Manager ved Eaton i Norge. «Eatons Intelligent Power Manager dekker databehandling, nettverk, programvare og datalagring og lar brukere eksternt administrere den fullstendige energiinfrastrukturen igjennom ledende virtualiseringsplattformer og etablere en omfattende energistyringsstrategi.»
 
Eatons programvare Intelligent Power Manager er et kraftig og allsidig verktøy for administrasjon av IT-installasjoner og det tilbyr mange avgjørende funksjoner. Den kan blant annet gi en omfattende oversikt over UPS-status og -ytelse og påse at alle enheter som får UPS-strøm stenges riktig ned når nødvendig. Den angir også kraftbaserte hendelsesvarsler og -alarmer og kan reagere automatisk på kraftbaserte hendelser ved å utløse nedstenging av eksterne systemer. Eatons programvare Intelligent Power Manager lagrer også oppføringer av strømbaserte hendelser og UPS-data som er uvurderlige ved feilsøking av problemer.  
 
Siden strømbeskyttelse og -administrasjon er like avgjørende for virtuelle maskiner som de er for fysiske servere, kommer Eatons programvare Intelligent Power Manager med omfattende egenskaper for overvåkning og administrasjon av virtuelle miljøer. Intelligent Power Manager er kompatibel med VMwares ESXi og vSphere, i tillegg til Microsofts plattform Hyper-V og den muliggjør kontrollert nedstengning av flere virtuelle maskiner og hypervisorer. På grunn av den tette integrasjonen med virtuelle maskinadministrasjonsløsninger slik som vCenter, SCVMM og XenCenter forenkler også Intelligent Power Manager leveransen av null nedetid i løpet av migrering av virtuelle maskiner ved strømbrudd.
 
Programvaren Intelligent Power Manager 1.40 kan lastes ned fra www.eaton.eu/powerquality. Den grunnleggende lisensen dekker administrasjon av opptil 10 tilkoblede enheter og den er gratis.  Sølv- og gullisenser for administrasjon av flere enheter kan også kjøpes.
 
For mer informasjon om Eatons egenskaper innen virtualisering og konvergert infrastruktur kan du gå til www.eaton.eu/virtualisation og www.eaton.eu/ci

 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

Elni

Industribedrifter sliter med å dokumentere gevinst på sine digitale investeringer

Programvareselskapet IFS offentliggjør nå resultater fra studien; Shaping the Future of Manufacturing. En studie som viser hvor langt industribedrifter har kommet i sin digitale transformasjon, basert på deres planer for fremtidige investeringer og status på IT-strategier og utfordringer. Målet er å finne ut hvilke områder der industrien kan maksimere sin vekst.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...