NORD-IE5plus-motor crop

Produksjon, logistikk, lagring og service kan effektiviseres

Energibesparende synkronmotorer setter nye standarder

Energibesparende, kostnadseffektiv og miljøvennlig: Den nye IE5+-synkronmotoren fra NORD DRIVESYSTEMS setter nye standarder. Den nye motoren er nå også tilgjengelig i ventilerte eller glatte versjoner med en effekt på opptil 4,0 kW. Ved behov kan motorene leveres med en svært glatt overflate eller overflatebehandlingen nsd tupH.

De energibesparende IE5+-synkronmotorene med permanent magnet fra NORD DRIVESYSTEMS er spesielt kjennetegnet av høy ytelse og et bredt dreiemomentområde, samtidig som de har betraktelig lavere tap enn IE4-serien. Dette gjør dem ideelt egnet for kostnadseffektiv drift i delbelastningsområdet. De nye IE5+-motorene er like interessant for intralogistikk som for hygienesensitive områder innen næringsmiddel- og legemiddelproduksjon. I fjor presenterte NORD den kompakte IE5+-motoren i størrelse 71, og nå er også størrelse 90 tilgjengelig for effektområder fra 1,1 til 4,0 kW, med et kontinuerlig dreiemoment fra 6,8 til 18,2 Nm. Motoren har den vanlige NORD-fleksibiliteten; det er muligheter til direkte og NEMA- og IEC-motortilkobling. Roterende pulsgiver og integrert mekanisk brems er tilgjengelig på forespørsel.

På grunn av det konstante dreiemomentet som gir en målrettet reduksjon i antall varianter over et bredt hastighetsområde, kan administrasjonskostnadene reduseres til et minimum, mens produksjon, logistikk, lagring og service kan effektiviseres. Investeringen betaler seg selv i løpet av kort tid. IE5+-synkronmotorene kan kombineres med alle girenheter og drivelektronikk fra NORD DRIVESYSTEMS i et modulbasert system. Dette gir et system der alle komponenter kommer fra samme kilde og fungerer perfekt sammen.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...