EH_engineering eplan crop

Blir viktigere at leverandører kan samarbeide med hverandre

Endress+Hauser blir med i Eplans partnernettverk

Samarbeid mellom leverandører forbedrer den tekniske effektiviteten. Løsningsleverandør Eplan opprettet et partnernettverk som gir eksisterende og nye partnerskap et rammeverk for forbedring og markedsføring av verktøy og programvaregrensesnitt for tekniske prosesser. Endress+Hauser har også blitt medlem av nettverket med målet om å intensivere det mangeårige partnerskapet. 

Skyløsninger spiller en viktig rolle i den digitale overgangen, hvor det stadig blir viktigere at leverandører kan samarbeide med hverandre. Med dette i tankene markerte Eplan starten på 2021 ved å samle kompetansen til deltakerbedriftene i sitt partnernettverk. «Ved å profesjonalisere nettverket vårt øker vi systematisk fordelene for sluttbrukeren», sier Marco Litto, senior visedirektør for strategi- og forretningsprogram i Eplan.

«Et voksende antall kunder trenger individuelle løsninger. Derfor er det stort behov for planlegging og tekniske tjenester. Partnernettverket gjør det lettere for oss å oppfylle kundenes behov og gi dem målrettet støtte i den tekniske prosessen», sier Boris Mann, prosjektleder hos Endress+Hauser.

Det nye nettverket definerer bindeverktøy for videre integrasjon av verktøy og programvare i verdikjeden. Intensiv utveksling mellom produsentene forenkler integrasjon av det brede spekteret systemer som brukes av kunder.

Teknisk prosesseffektivitet
Som en av nettverkets teknologieksperter har Endress+Hauser gjort sin egen produktkonfigurasjonsteknologi tilgjengelig i Eplans dataportal. Resultatet er at brukerne kan dra nytte av en sentral informasjonsplattform som strekker seg fra teknikk til salg.

Kunder kan bruke plattformen til å konfigurere instrumenter på bare noen få trinn og legge inn bestillinger om nødvendig. I tillegg er alle ønskede opplysninger, tegninger og dokumenter tilgjengelige med et tastetrykk, noe som sikrer kvaliteten på prosjektdokumentasjonen og gjør planleggingsprosessen mer effektiv.

 

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...