Servo crop

Endrer hvordan komponenter blir designet, kjøpt, testet og implementert

En akse motion kontroll systemer

Med dagens hurtige industrielle iendringer er hastighet og effektivitet nøkkelen til konkurransedyktighet. Redusering av tid brukt på innkjøp, installasjon og testing av bevegelseskontrollsystemer kan spille en stor rolle i kostnadseffektivisering og effektivisering av design syklus.

Maskinkonstruktører står overfor en rekke utfordringer og stadig skiftende krav. De tilpasser og konfigurerer sin design for å møte kravene i det globale markedet og i tillegg kundespesifikke applikasjoner. Videre beveger industrittrender seg til smarte produkter, tilkobling, totale eierkostnader, effektivitet, fleksibilitet og komplette, integrerte bevegelseskontrollsystemer. Disse faktorene endrer hvordan komponenter blir forsket, designet, kjøpt, testet og implementert for å optimalisere systemytelsen.

Last ned dette White Paper som behandler disse temaene.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...