Emerson Aventics valve system with OPC UA crop

Første ventilsystemet som tilbyr direkte integrerte egenskaper

Emerson introduserer pneumatikkventilsystemet med integrert OPC UA

Emerson lanserer AVENTICS™-serien med ventilsystemet Advanced Valve (AV) og med Advanced Electronic System (AES) Profinet og Ethernet/IP nå er tilgjengelig med den forhåndsinstallerte funksjonen Open Platform Communications United Architecture (OPC UA).

AVENTICS-serien Advanced Valve System med OPC UA er en digital tvillingløsning som løser utfordringer med interoperabilitet samtidig som den forbedrer produktivitet og effektivitet.

Ventilsystemet som tilbyr denne direkte integrerte egenskapen. AES hjelper brukere med å løse utfordringer med interoperabilitet og få lettere tilgang til data, mens integreringen av den digitale tvillingen kan forbedre produktivitet og effektivitet.

Et ventilsystem med integrert funksjon for OPC UA forenkler kommunikasjonen med overordnede systemer siden data og analyser mottas via ventilsystemet og kommuniseres direkte til overordnede systemer. Det er ingen behov for en gateway med mindre det er behov for grundigere analyse eller lokale dashbord. Dette kan brukere spare penger på, siden det er mer komplisert og kostbart å få analyser fra et ventilsystem uten OPC UA.

Funksjonaliteten OPC UA utvider også koblingsmulighetene til selve ventilsystemet og gjør det enklere for brukere å transformere digitalt i bransjer som bilindustrien, mat og drikke, emballasje, pulp- og papirindustrien og flere. Når organisasjoner transformeres digitalt, gjør nøkkelprotokoller som innebygging av OPC UA i teknologiene det mulig å overvåke enheter og tilkoble maskiner når data sendes fra et ventilsystem til et overordnet system. AES er enkelt å integrere og koble til nye og eksisterende programmer og maskiner, og det gir lett tilgang til data og analyser uten å endre den programmerbare logiske styringen (PLC).

«AVENTICS-serien AV System med OPC UA er et merkbart sprang fremover i fleksibiliteten og integreringen til ventilsystemer, fordi den gjør overgangen til IIoT betraktelig enklere for teknikere», sier Nils Beckmann, seniorleder for produktmarkedsføring, IIoT hos Emerson. «Med OPC UA trenger ikke teknikere å endre et helt system eller arkitektur for å få tilgang til ventildata. Nå har de fleksibiliteten til å fortsette å bruke egne skysystemer og programvare til å få tilgang til data og analyser uten å forstyrre eller endre PLC-en.»

OPC UA er utviklet av OPC Foundation og er en plattformuavhengig informasjonsteknologistandard for datautveksling fra sensor til sky, med integrert sikkerhet.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...