Ellingsen Systems_skid crop

Vil være sertifisert distributør i Norge for etablerte produkter

Ellingsen Systems blir ny distributør for HOKE GYROLOK instrumentering

Ellingsen Systems AS etablerer nå en egen instrumenteringsavdeling med fokus på ventiler, manifolder, rør, koblinger, regulatorer og samplingprodukter til olje- og gassmarkedet. Selskapet signerte nylig en kontrakt med det amerikanske selskapet Circor Instrumentation Technologies Inc.

Kontrakten innebærer at Ellingsen Systems AS vil være sertifisert distributør i Norge for etablerte produkter som GYROLOK fittings, HOKE ventiler og manifolder, GO regulatorer og DOPAK & TSI samplingsystemer. Et større varelager av aktuelle produkter fra Circor Instrumentation etableres nå på Dusavik, sammen med andre aktuelle produkter.

Kjell Wold er ansatt som Product Manager og vil lede instrumenteringsavdelingen. Han har 35 års erfaring med HOKE og GYROLOK produktene i Norge, og har innarbeidet produktene på mer enn 35 installasjoner i Nordsjøen.

I forbindelse med etableringen av instrumenteringsavdelingen er Atle Haukali ansatt som Operations Manager, også han har mer enn 30 års erfaring med HOKE og GYROLOK produktene.

Ellingsen Systems AS har et klart mål om å bli ledende i Norge innen denne type instrumenteringsprodukter, og vil presentere flere nye produktgrupper fremover

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...