Ellingsen Systems_skid crop

Vil være sertifisert distributør i Norge for etablerte produkter

Ellingsen Systems blir ny distributør for HOKE GYROLOK instrumentering

Ellingsen Systems AS etablerer nå en egen instrumenteringsavdeling med fokus på ventiler, manifolder, rør, koblinger, regulatorer og samplingprodukter til olje- og gassmarkedet. Selskapet signerte nylig en kontrakt med det amerikanske selskapet Circor Instrumentation Technologies Inc.

Kontrakten innebærer at Ellingsen Systems AS vil være sertifisert distributør i Norge for etablerte produkter som GYROLOK fittings, HOKE ventiler og manifolder, GO regulatorer og DOPAK & TSI samplingsystemer. Et større varelager av aktuelle produkter fra Circor Instrumentation etableres nå på Dusavik, sammen med andre aktuelle produkter.

Kjell Wold er ansatt som Product Manager og vil lede instrumenteringsavdelingen. Han har 35 års erfaring med HOKE og GYROLOK produktene i Norge, og har innarbeidet produktene på mer enn 35 installasjoner i Nordsjøen.

I forbindelse med etableringen av instrumenteringsavdelingen er Atle Haukali ansatt som Operations Manager, også han har mer enn 30 års erfaring med HOKE og GYROLOK produktene.

Ellingsen Systems AS har et klart mål om å bli ledende i Norge innen denne type instrumenteringsprodukter, og vil presentere flere nye produktgrupper fremover

 

NEK Digital crop

Digitalisering av standarder

Digitalisering øker brukervennlighet og gir helt andre muligheter

NEK 400 er installasjonsbransjens viktigste standardsamling og dekker alle typer av lavspenningsinstallasjoner. Den skaper grunnlaget for en årlig verdiskapning på 25-30 milliarder kroner. Fram til nå har den kun vært tilgjengelig i trykt format og som PDF.

les mer...
Wintershall takes over Brage operatorship and becomes production operator in Norway.

Telia tar tingenes Internett offshore

Tilby tjenester som gjør produksjonen langt smartere

Telia tar sammen med Tampnet og CGI steget ut i Nordsjøen med Narrowband-IoT (NB-IoT), teknologien som er spesiallaget for tingenes internett. Wintershall Norges Brage er den første oljeplattformen i verden med NB-IoT-dekning, og pilotprosjektet fra Telia er den første anvendelsen av teknologien offshore.

les mer...
UR 16 kg crop

Universal Robots lanserer en samarbeidende robot til tung nyttelast for samarbeidende automatisering

Produsenter må se på fleksible løsninger for å være konkurransedyktige

Bygd for å gjøre mer: UR16e utvider sine løsninger for samarbeidende robotløsninger ved å tilføye kapasitet til tung nyttelast for produsenter som ønsker å øke automatiseringen

 

les mer...
Siemens Qwre crop

Siemens AS og Øwre-Johnsen har inngått en serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter

Har bygget opp en organisasjon med erfarne servicefolk

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har vi nå inngått en serviceavtale med vår autoriserte partner Øwre-Johnsen.

les mer...