Autik-BPS3000_display-crop

Muliggjør konstant nivåmåling

Elektronisk nivåbryter med flere muligheter enn tradisjonelle løsninger

Barksdales 3000 serie, som forhandles av Autek AS, blir nå utvidet. Den elektroniske nivå bryteren BLS 3000 flotør/reed switch system, leveres med flere muligheter enn de tradisjonelle nivå bryterne.

Det integrerte reed-releet muliggjør konstant nivåmåling og det er fritt for brukeren til å justere set punkt.  Sammenlignet med til digital indikasjon og analog utgang gir den en rask og nøyaktig tilbakemelding. Instrumentets høyde på 110 mm og diameter på 41 mm tar den ikke store plassen. Lengden på nivåmålingene er 250 - 370 - 410 – 1000 med mer og er, den leveres med 6 forskjellige outputs som for eksempel: 2 switcher  -  4-20mA + 1 switch  - 4-20mA + 2 switcher .

Stort utvalg av prosess tilkoblinger:

G ½”-G3/4”-G1”-1/2”NPT-3/4”NPT-1”NPT-1 1/4”NPT-M20x1,5.

Hovedmålgruppen for BLS 3000 er måling av nivå i hydraulikk tanker til HPUer og kjølevannsnivåer. BLS er cULus sertifisert slik som BPS3000(trykkswitch) og BTS3000(temp.switch) er. Alle har IP65/67. Det store 4-digit 14-segment LED displayet er ikke bare estetisk men også brukervennlig. Det gir en korrekt avlesning uavhengig av innstillingen av displayet som kan roteres 320 grader. Enkel elektrisk montering med M12 plugg, meny og elektrisk tilkobling er i henhold til VDMA standard 24574-1.

 

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...