PT E1L Hand crop

Har den funksjonaliteten som kunden trenger, nettopp for sin applikasjon

Eksklusiv distribusjonsavtale for håndholdte termiske kameraer

Presisjons Teknikk AS har signert en eksklusiv distribusjonsavtale med HIKMICRO. Avtalen omfatter salg og distribusjon av håndholdte termiske kameraer og andre produkter relatert til termografi. Presisjons Teknikk AS har siden starten i 1995 vært en ledende leverandør at termiske kameraer og kompetanse til industri, F&U og jakt og friluft.

Det er derfor stolte at vi nå er HIKMICRO sin foretrukne partner i Norge og Sverige, sier daglig leder Henrik Swärd.

HIKMICRO er et relativt nytt merke på markedet innenfor termografi, men er startet opp høsten 2016 og er et utspring av HIKVISION som er meget anerkjent for kamerasystemer innenfor overvåking & sikkerhet. 

Selskapet har en meget ambisiøs produktutvikling med et klart fokus på å tilby sine produkter dramatisk mye rimeligere enn det konkurrentene gjør, med den samme - eller høyere kvalitet.

En av metodene for å få til dette, er å tilby kameraer som har den funksjonaliteten som kunden trenger, nettopp for sin applikasjon og ikke inneholder en masse (kostbar) funksjonalitet som erfaringsmessig aldri blir brukt og gjør produktet vanskeligere å bruke.

Vi har store forventninger til nåværende og fremtidige produkter fra HIKMICRO, som passer perfekt inn i vårt forretningskonsept ved å tilby de ledende termografiprodukter i markedet, forteller Henrik Swärd.

Lenker for mer informasjon:

https://www.hikmicrotech.com/en/

https://ptnordic.com/

 

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...