NORD-LogiDrive-Actuator crop

Lykkes i å redusere tapene betydelig sammenlignet med dagens IE4-serie

Effektive drivløsninger for pakkedistribusjonssentre

Som en populær og langsiktig partner for post- og pakkeindustrien, tilbyr NORD DRIVESYSTEMS effektive, pålitelige og servicevennlige drivløsninger for pakkedistribusjonssentre. Drivene bringer de to hovedfaktorene i tråd for å redusere TCO – energieffektivitet og versjonsreduksjon – og sikrer dermed en betydelig økt effektivitet og reduserte kostnader.

For å takle det raskt voksende pakkevolumet i den blomstrende netthandelen og det økende tids- og kostnadspresset, trenger pakkedistribusjonssentre høyeffektiv drivteknologi som sikrer høy driftssikkerhet med minimal nedetid, lave totale eierkostnader (TCO) og minimalt vedlikehold innsats. Som en viktig partner for post- og pakkeindustrien, kjenner NORD DRIVESYSTEMS bransjens krav og leverer innovative drivløsninger som kjennetegnes av høy effektivitet, pålitelighet og brukervennlighet. Med sin omfattende TCO-tilnærming, høye applikasjons- og utviklingsekspertise, langsiktige erfaring og brede utvalg av modulære produkter, implementerer den globalt aktive drivspesialisten den optimale løsningen for hver applikasjonssak.

Bred produktportefølje
Porteføljen omfatter blant annet den patenterte DuoDrive girmotoren, energisparende IE4 og IE5+ synkronmotorer, moderne drivelektronikk for desentral bruk og koblingsskapinstallasjon, samt effektive gir. Med sin IE5+ motorgenerasjon – tilgjengelig i versjon med ventilert og glatt overflate – har NORD lykkes i å redusere tapene betydelig sammenlignet med dagens IE4-serie. Den permanentmagnetiske synkronmotoren oppnår sin høye virkningsgrad som til tider er betydelig over effektivitetsklasse IE5, over et bredt dreiemomentområde – og er derfor optimalt egnet for økonomisk drift i dellastområdet. Den patenterte DuoDrive går ett skritt videre. Den kompakte girmotoren integrerer IE5+ synkronmotoren i et ett-trinns spiralgirhus og setter dermed nye standarder når det gjelder effektivitet, installasjonsplass og versjonsreduksjon.

Energieffektivitet og versjonsreduksjon i optimal balanse
Fremfor alt mestrer LogiDrive-systemets standardiserte girmotorversjoner balansegangen mellom energieffektiv drift og et minimum av drivversjoner. Resultatet: et optimalt kompromiss mellom
investerings-, drifts- og vedlikeholdskostnader. De desentraliserte drivenhetene er svært effektive, og takket være Plug & Play-teknologien er de ekstremt servicevennlige og resulterer i en betydelig reduksjon av reservedelslager. Hele systemet har en modulær design, slik at alle komponenter i drivteknologien kan betjenes individuelt. Dette minimerer vedlikeholds- og reparasjonskostnader. Alle tilkoblinger gjøres ved hjelp av enkle pluggforbindelser, mens integrerte vedlikeholdsbrytere og manuelle kontrollbrytere sørger for høy brukervennlighet. NORD leverer også kablene. Potensielle feilkilder er dermed eliminert, og igangkjøring legges til rette.

Individuelle TCO-beregninger
Enten det er et eksisterende system eller et greenfield-prosjekt: NORD støtter sine kunder innen post- og pakkefeltet med omfattende analyse og rådgivning og viser sparepotensiale gjennom målrettet utforming og vurdering av hele systemet. Kunden får et TCO-optimalisert system med høyeste effektivitet og pålitelighet.

eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

les mer...
Rital RiP crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

les mer...
NORD-DuoDrive-3kW crop

NORD DuoDrive nå med effekter på opptil 3 kW Patentert girmotor

DuoDrive er egnet for bruk i næringsmiddel- og farmasøytisk industri

Den patenterte DuoDrive fra NORD DRIVESYSTEMS er et revolusjonerende integrert gir/motorkonsept i et hygienisk vaske-down design som nå dekker effektområder på opptil 3 kW. Den sømløse integreringen av gir og motor i et drivsystem er et kvantesprang og setter nye standarder med hensyn til brukervennlighet og effektivitet til det globale skipsmarkedet.

les mer...
Rittal crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere. Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online.

les mer...