NORD-LogiDrive-Actuator crop

Lykkes i å redusere tapene betydelig sammenlignet med dagens IE4-serie

Effektive drivløsninger for pakkedistribusjonssentre

Som en populær og langsiktig partner for post- og pakkeindustrien, tilbyr NORD DRIVESYSTEMS effektive, pålitelige og servicevennlige drivløsninger for pakkedistribusjonssentre. Drivene bringer de to hovedfaktorene i tråd for å redusere TCO – energieffektivitet og versjonsreduksjon – og sikrer dermed en betydelig økt effektivitet og reduserte kostnader.

For å takle det raskt voksende pakkevolumet i den blomstrende netthandelen og det økende tids- og kostnadspresset, trenger pakkedistribusjonssentre høyeffektiv drivteknologi som sikrer høy driftssikkerhet med minimal nedetid, lave totale eierkostnader (TCO) og minimalt vedlikehold innsats. Som en viktig partner for post- og pakkeindustrien, kjenner NORD DRIVESYSTEMS bransjens krav og leverer innovative drivløsninger som kjennetegnes av høy effektivitet, pålitelighet og brukervennlighet. Med sin omfattende TCO-tilnærming, høye applikasjons- og utviklingsekspertise, langsiktige erfaring og brede utvalg av modulære produkter, implementerer den globalt aktive drivspesialisten den optimale løsningen for hver applikasjonssak.

Bred produktportefølje
Porteføljen omfatter blant annet den patenterte DuoDrive girmotoren, energisparende IE4 og IE5+ synkronmotorer, moderne drivelektronikk for desentral bruk og koblingsskapinstallasjon, samt effektive gir. Med sin IE5+ motorgenerasjon – tilgjengelig i versjon med ventilert og glatt overflate – har NORD lykkes i å redusere tapene betydelig sammenlignet med dagens IE4-serie. Den permanentmagnetiske synkronmotoren oppnår sin høye virkningsgrad som til tider er betydelig over effektivitetsklasse IE5, over et bredt dreiemomentområde – og er derfor optimalt egnet for økonomisk drift i dellastområdet. Den patenterte DuoDrive går ett skritt videre. Den kompakte girmotoren integrerer IE5+ synkronmotoren i et ett-trinns spiralgirhus og setter dermed nye standarder når det gjelder effektivitet, installasjonsplass og versjonsreduksjon.

Energieffektivitet og versjonsreduksjon i optimal balanse
Fremfor alt mestrer LogiDrive-systemets standardiserte girmotorversjoner balansegangen mellom energieffektiv drift og et minimum av drivversjoner. Resultatet: et optimalt kompromiss mellom
investerings-, drifts- og vedlikeholdskostnader. De desentraliserte drivenhetene er svært effektive, og takket være Plug & Play-teknologien er de ekstremt servicevennlige og resulterer i en betydelig reduksjon av reservedelslager. Hele systemet har en modulær design, slik at alle komponenter i drivteknologien kan betjenes individuelt. Dette minimerer vedlikeholds- og reparasjonskostnader. Alle tilkoblinger gjøres ved hjelp av enkle pluggforbindelser, mens integrerte vedlikeholdsbrytere og manuelle kontrollbrytere sørger for høy brukervennlighet. NORD leverer også kablene. Potensielle feilkilder er dermed eliminert, og igangkjøring legges til rette.

Individuelle TCO-beregninger
Enten det er et eksisterende system eller et greenfield-prosjekt: NORD støtter sine kunder innen post- og pakkefeltet med omfattende analyse og rådgivning og viser sparepotensiale gjennom målrettet utforming og vurdering av hele systemet. Kunden får et TCO-optimalisert system med høyeste effektivitet og pålitelighet.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.