Rittal edge crop

Allerede i 2019 kan edgesystemet behandle og analysere 40 prosent av datamengden

Edge løsninger for smarte applikasjoner

Rittal har presentert en rekke edge løsninger for Smart Industry, Smart Mobility, Smart Healthcare og Smart Finance. Disse representerer Rittals svar på den digitale omstillingen for næringsliv og samfunnet som helhet - innen helsevesenet, detaljhandel, offentlig sektor og ulike aspekter av infrastruktur.

Rittal, som er en ledende leverandør av modulære IT-infrastrukturløsninger, sammen med sine partnere ABB og HPE, presenterte konkrete eksempler på Smart Industry som fokuserer på digital transformasjon i industrielle miljøer. Dette handler om å skape høykvalitets og høy IP-klassifiserte datasentre - innenfor eller utenfor produksjonen - hvis det er behov for flere IT-ressurser lokalt for å utvikle den smarte fabrikken.

Rask utvkling

Allerede i 2019 kan edge systemet behandle og analysere 40 prosent av datamengden generert av "Internet of Things". Andre beregninger anslår at ca. 60 prosent av sky servere vil være plassert i Edge datasentre i 2025.

- Digitalisering driver ulike utfordringer i alle bransjer. Våre edge løsninger hjelper bedrifter raskt, enkelt og kostnadseffektivt å implementere skreddersydde IT-infrastrukturer, forklarer Andreas Keiger, administrerende direktør i Rittals Global Business Unit for IT-infrastruktur.

Ressurser ved kilden

Smart Mobility handler om sikker, pålitelig og fremfor alt rask behandling av store mengder data for intelligent teknologi, som selvdrevne kjøretøyer og trafikkstyringssystemer. Rittals svar er å finne IT-ressurser så nær datakilden som mulig.

Beskyttet informasjon
Innen "Smart Healthcare" handler det om å møte utfordringene som

Digitaliseringen gir for helsevesenet, for eksempel hvordan sensitiv pasientinformasjon kan beskyttes ved hjelp av høy tilgjengelighets IT-infrastruktur.

 

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...