Eaton Valentini Football Brazil crop

En glede å kunne stole på påliteligheten

Eaton og Valentini Group er med på fotball i Brasil

Energistyringsselskapet Eaton spiller en viktig rolle i den internasjonale fotballturneringen i Brasil i år.

Et bredt utvalg av Eaton elektriske komponenter, blant annet modulære effektbrytere og effektbrytere i kompakt utførelse, har blitt valgt av italienske Valentini Group (www.valentininet.com) for distribusjonstavlene som brukes av idrettsarrangementets kringkastingstjeneste. «Når vi jobber i forbindelse med viktige internasjonale arrangementer med millioner av tilskuere så er det viktig å garantere en kontinuerlig og uavbrutt energiforsyning», kommenterer Alfredo Zappelli, direktør for Valentini Groups PoweBox Factory. «Med tanke på dette er det en glede å kunne stole på påliteligheten og den høye kvaliteten til Eatons effektbrytere og andre produkter.»
 
Valentini Group ble grunnlagt i Turin i 1981 og består av varemerkene SYNTAX® and PowerBOXFactory®, de spesialiserer seg innen design, produksjon og distribusjon av spesialkomponenter for  verdens største handelsmesser i tillegg til idretts- og underholdningsarrangementer. Blant disse finner en store  fotballarrangementer (Sør Afrika 2010 og Brasil 2014) i tillegg til vinteridrettsarrangementer (Turin 2006,  Vancouver 2010 og Sochi 2014). I tillegg leverte Valentini Group elektriske tavler for flykningsleiren som sivilgarden satte opp etter jordskjelvet i L ´Aquila i 2009.

Før årets fotballarrangement utviklet Valentini Group PBOX og PowerBOX Factory. Denne spesielle serien med koblingstavler har som målsetning å løse utfordringene ved transport og logistikk som  ofte oppstår ved internasjonale idretts- og mediaarrangementer. Med utgaver i forskjellige versjoner (fra 16 til 800 A), monteres PBOX PowerBOX Factory mellom energikilden (nedstrøms fra leveransepunktet, vanligvis et aggregat) og terminaldistribusjonen (en 16A stikkontakt som brukes av sluttbrukere) og tilbyr høy kvalitet, enkel bruk og transport i tillegg til lav visuell påvirkning.

For å kunne få fullstendig pålitelighet fra komponenter og konstruksjonsteknikk og samtidig forsikre  kontinuerlig leveranse, valgte PowerBOX Factory å bruke Eatons effektbryterløsninger. Selskapet,  som allerede har vært en Eaton-kunde i mange år, kunne stole på påliteligheten og kvaliteten til  Eatons brede utvalg av modulære effektbrytere og effektbrytere med støpte kabinetter. Blant disse var PLN, PLS og PLHT termomagnetiske effektbrytere, som Valentini Group valgte for å beskytte kretsene fra  sine distribusjonstavler. For større tavler valgte selskapet å bruke kompakt effektbryter type NZM,  de ble montert med tilleggsutstyr og koblet med PFR-5 elektroniske releer.

Valentini valgte også Eaton for deres egenskap til å kunne levere viktige konstruksjonskomponenter  for distribusjonstavlene i løpet av ti dager. «For Valentini Group er en rask respons til  de endrende behovene til viktige arrangementer slik som årets fotballarrangement av avgjørende prioritet,»  forklarer Zappelli. «Av samme grunn trenger vårt selskap også en leverandør av overstrømsvern som  er i stand til å garantere rask leveranse.»

Takket være dette samlede partnerskapet var Valentini ikke bare i stand til velge brytere, men også  andre Eaton-produkter for sine distribusjonstavler, blant annet M22 trykknapper og annet tilleggsutstyr. Med sikt på den kommende 2016 sommeridrettskonkurransen i Brasil og andre viktige  internasjonale arrangementer på horisonten, planlegger selskapet fortsatt samarbeid med Eaton og  montering av sine distribusjonstavler med Eaton effektbrytere og andre enheter i fremtiden.

Mer informasjon om Eaton kan du finne på www.eaton.no

 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.