Oktober 2021Eaton

Møter høye krav til både levetid og koblingshastighet

Eaton lanserer vedlikeholdsfrie HLR-halvlederreleer

Eatons nye HLR-halvlederreleer er kompakte, lydløse og veldig nøyaktige, men først og fremst vedlikeholdsfrie og driftssikre. Eaton utvider sin produktportefølje innen elektriske koblingsløsninger med et nytt produkt som heter HLR-halvlederreleer.

Disse kan brukes til en rekke forskjellige koblingsoppgaver – fra enkle kontaktorer og frekvens-omformere til mer krevende applikasjoner, hvor det er høye krav til både levetid og koblingshastighet.

De nye HLR-halvlederreleene fra Eaton skiller seg fra vanlige releer på markedet, ettersom de ikke inneholder mekaniske deler. Derfor har HLR-halvlederreleene lang levetid og krever ikke vedlikehold.

Siden de har korte responstider, egner HLR-releene seg perfekt til applikasjoner med raske koblingsfrekvenser, for eksempel innen temperaturkontroll, lyskontroll, pumper og kompressorer, som blant annet benyttes av plast-, emballasje- og næringsmiddelindustrien. Releene tåler også krevende omgivelser med mye vibrasjon, og egner seg derfor godt til mobile enheter og røffe forhold med for eksempel høy luftfuktighet eller skiftende temperaturer.

Perfekte til leiligheter, kontor og sykehus

Siden de nye halvlederreleene er lydløse, er de velegnet til støyfølsomme installasjoner i leiligheter, kontorer, sykehus og i for eksempel medisinsk utstyr eller automatiseringssystemer der det er høye krav om stille drift. I tillegg tar HLR-halvlederreleene lite plass i strømskapet og på DIN-skinnene.

De nye HLR-halvlederreleene er dermed svært allsidige, og leveres både som 1-fas og 3-fas og som hockey puck-enheter. Siden 1-fas- og 3-fas-variantene har en integrert kjøleribbe kan de monteres rett inn uten ekstra forberedelser. Hockey puck-varianten er egnet for nominell strøm fra 25 A til 125 A, og har en integrert varistor som verner mot overspenning.

Eatons HLR solid state-releer leveres med alle nødvendige EU-sertifiseringer, og finnes nå på det norske markedet.

eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

les mer...
Rital RiP crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

les mer...
NORD-DuoDrive-3kW crop

NORD DuoDrive nå med effekter på opptil 3 kW Patentert girmotor

DuoDrive er egnet for bruk i næringsmiddel- og farmasøytisk industri

Den patenterte DuoDrive fra NORD DRIVESYSTEMS er et revolusjonerende integrert gir/motorkonsept i et hygienisk vaske-down design som nå dekker effektområder på opptil 3 kW. Den sømløse integreringen av gir og motor i et drivsystem er et kvantesprang og setter nye standarder med hensyn til brukervennlighet og effektivitet til det globale skipsmarkedet.

les mer...
Rittal crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere. Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online.

les mer...