Eaton UPS ny gen crop

Utviklet for å gi strømbeskyttelse til moderne entrepriser og Edge-applikasjoner

Eaton lanserer ny UPS-generasjon

UPS-en 5PX Gen2 beskytter applikasjoner og utstyr under krevende strømforhold, og leverer 11 prosent mer strøm enn tilsvarende utstyr på markedet. Den nyeste genererasjonen av avbruddsfri strømforsyning (UPS) fra Eaton er utviklet for å gi strømbeskyttelse til moderne entrepriser og Edge-applikasjoner.

– UPS-en kan enkelt integreres med applikasjoner og viktig it-utstyr. Den er effektiv og fleksibel i bruk, noe gjør at arbeidet med drift og vedlikehold går raskere. Det gir samtidig lavere kostnader over tid, sier Jon Helsingeng, som leder energistyringsselskapet Eaton i Norge og Norden.

11 prosent mer strøm

5PX Gen2 leverer 11 prosent mer strøm til tilkoblede servere enn andre USP-er på markedet. Brukeren kan selv velge hvilke applikasjoner eller hvilket utstyr som skal motta reservestrøm dersom strømmen skulle bli borte. Produktet har fått den amerikanske sertifiseringen Energy Star 2.0, som bekrefter at UPS-en leverer maksimal effekt i hele driftsområdet.

– Energien som brukes måles i sanntid, og er synlig på en LCD-skjerm som er montert på produktet. Det gjør konfigurasjonen av USP-en enkel, og gir en bedre brukeropplevelse, forklarer Helsingeng.

Produktet har i tillegg fått de internasjonale sertifiseringene UL 2900-1 and IEC 62443-4-2, som tar for seg cybersikkerhet. UPS-en er dermed godt beskyttet mot dataangrep.

5PX Gen2 finnes i fire størrelser, fra 1000 VA to 3000 VA, og kan settes opp i stativ eller tårn.

Om Eaton:

Eaton er en ledende virksomhet globalt med høy kompetanse på energistyringsteknologi og -tjenester. Vi leverer løsninger for kraftdistribusjon, kretsbeskyttelse, strømkvalitet, reservestrøm og energilagring, kontroll og automatisering, el-sikkerhet og miljøvennlige løsninger. Med en helhetlig tilnærming til våre tjenester, kanaler og digitale plattformer, hjelper vi kunder over hele verden med å løse utfordringer innen styring av energi.

 

eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

les mer...
Rital RiP crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

les mer...
NORD-DuoDrive-3kW crop

NORD DuoDrive nå med effekter på opptil 3 kW Patentert girmotor

DuoDrive er egnet for bruk i næringsmiddel- og farmasøytisk industri

Den patenterte DuoDrive fra NORD DRIVESYSTEMS er et revolusjonerende integrert gir/motorkonsept i et hygienisk vaske-down design som nå dekker effektområder på opptil 3 kW. Den sømløse integreringen av gir og motor i et drivsystem er et kvantesprang og setter nye standarder med hensyn til brukervennlighet og effektivitet til det globale skipsmarkedet.

les mer...
Rittal crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere. Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online.

les mer...