Eaton Nye distriktssjefer crop

Stian Nergård (t. v.) og Martin Aannestad (t. h.)

Eaton knytter til seg to nye distriktssjefer

Energistyringsselskapet Eaton har ansatt Stian Nergård og Martin Aannestad som distriktssjef for henholdsvis Oslo/Akershus og Buskerud/Vestfold. Begge distriktssjefene er nye i Eaton, og hadde sin første arbeidsdag i selskapet 3. april.

Stian Nergård er ansatt som distriktssjef for Oslo og Akershus. Han har bakgrunn som elektriker fra både små og store firma, i tillegg har han erfaring som konsulent hos Jefferson Wells. Han har en bachelorgrad i automasjon.

– Eaton er et veletablert selskap jeg kjenner godt, og et riktig valg for meg: Noe som er kjent, samtidig som det er spennende med noe nytt, sier Nergård.

Martin Aannestad er ansatt som distriktssjef for Buskerud/Vestfold – og har også bakgrunn som elektriker.

– Jeg har jobbet som elektriker i 13 år, mye av tiden med styringssystemer. En av satsningene til Eaton er xComfort, som jeg er godt kjent med fra tiden som elektriker. Jeg har hatt en lignende rolle hos Onninen, og er dermed kjent med de fleste kundene i distriktet jeg skal jobbe med, sier Aannestad.

Sterkt navn blant elektrikere

Begge ser frem til å bruke sin erfaring og kompetanse til glede for Eaton og kundene.

Nergård vektlegger kombinasjonen teknisk forståelse og å være interessert i mennesker.

– Jeg skal være med å skape gode kundeforhold. Mitt mål er å være til stede og løse utfordringer for kundene, utvikle prosjekter og samarbeide med prosjektutviklere. Jeg gleder meg til å bli varm i trøya og gjøre dette til min nye hverdag, sier han.

Aannestad understreker at Eaton har et sterkt navn blant elektrikere i Norge.

– Eaton har et produktspekter hvor man får utfordret seg selv i hverdagen, og selskapet utvikler produkter i takt med tiden. Jeg har jobbet med forskjellige løsninger for både montører i felt og saksbehandlere og har god kjennskap til hvordan de jobber både inne og ute i bedriftene, sier han.

Kommer til å utgjøre en forskjell

Aannestad legger til at han ser frem til å samarbeide med kollegaer i Eaton for å sikre at Eaton blir førstevalget for kundene.

– Sammen med mine nye kollegaer og kundene skal vi finne de beste løsningene i markedet!

Salgsdirektør Øystein Engebretsen i Eaton er entusiastisk med tanke på sine nye distriktssjefer.

– Vi har stor tro på at Martin og Stian kommer til å videreutvikle forretningen til Eaton i to store og viktige geografiske områder. Begge har en bakgrunn og erfaring som vil komme våre eksisterende og nye kunder til gode, sier han.

Freyr CQP 2 (1) crop

Automasjon og digitale tvillinger gir superrasjonell batteriproduksjon

Siemens og FREYR kunngjorde på Hannover-messen et strategisk partnerskap for bærekraftig batteriproduksjon med bruk av automatiserings- og digitaliserings teknologi. Selskapene vil forene krefter gjennom hele prosessen fra batteridesign til automatisering av produksjonslinjene.

les mer...
Atea Thomas Tømmernes crop

Norske virksomheter er dårlig forberedt på nettkriminalitet

Største utfordringene handler om manglende kompetanse og investeringer

En fersk undersøkelse gjennomført av Kantar på vegne av Atea viser at norske virksomheter er lite forberedt på det stadig mer komplekse digitale trusselbildet. Tre av fire norske virksomheter sier de ikke vil eller har planer om å øke it-sikkerhetsinvesteringene i året som kommer.

les mer...
Roar Søvik crop

Innomotics – Lansering av en ny ledende motor og store drifter selskap

I Norge og Norden er det Roar Søvik som vil lede virksomheten

Et nytt, ledende selskap for motorer og store drivenheter skal hete Innomotics. Under dette navnet kombinerer Siemens sine forretningsaktiviteter innen lav- til høyspenningsmotorer, girmotorer, mellomspenningsomformere og motorspindler.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...