1.00

Kombinerer det beste fra databehandling, nettverk og databeskyttelse

Eaton integrerte kraftstyringsløsninger er nå sertifiserte

Strømstyringsselskapet Eaton annonserte at deres integrerte kraftforsyningsløsninger nå er sertifiserte som Vblock-klare igjennom programmet VCE Technology Alliance Partner (TAP). Eaton kan nå levere avansert energiovervåkning som er forhåndstestet.

Godkjenningen omfatter også administrasjon og kontorløsninger for vBlock Systems som er forhåndsintegrerte, forhåndstestede og forhåndsgodkjente konvergerte infrastrukturer for neste generasjons nettskymiljøer. Vblock Systems kombinerer det aller beste fra databehandling, nettverk, databeskyttelse og virtualiseringsteknologier fra Cisco, EMC og VMware som leveres og støttes av VCE som ett enkelt produkt. Ved å tilby robuste energibeskyttelse- og overvåkningsalternativer for avansert konvergert infrastrukturutrulling gir Eatons løsninger sluttbrukere innenfor IT og datasentre en enhetlig løsning for å opprettholde oppetid og forbedre forretningskontinuiteten.
 

«VCE er glade for å ønske Eaton velkommen som en Technology Alliance Partner for Vblock Systems,» sa DJ Long, seniordirektør for Technology Alliances, VCE.  «Eaton kan nå integrere sine produkter med Vblock Systems og levere transformative datasenterløsninger for felles kunder som muliggjør smidigheten, enkeltheten og økonomien til konvergert infrastruktur med Eatons ekspertise innen strømstyringsteknologier.»

VCE jobber med Superna™ for å utføre og administrere Vblock System-sertifiseringer for VCE TAP programmedlemmer. Denne sertifiseringen gjør det mulig for felles kanalpartnere og kunder å akselerere bruken av Vblock Systems samtidig som de utnytter sertifiserte produkter og løsninger for forskjellige leverandører for sømløs driftsstyring av datasentre.

«Eatons samarbeid med VCE er et eksempel på evolusjonen av datasenteradministrasjon, det lar kunder utnytte fordelene ved konvergert infrastruktur samtidig som de også beskytter verdifullt IT- og maskinvareutstyr,» sa Cyrille Brisson, visepresident, EMEA, Eaton Power Quality. «Eaton ser frem til å distribuere en integrert strømstyringsplattform for Vblock Systems, noe som vi hjelpe kunder med å øke effektiviteten og påliteligheten for høyere forretningsverdi.»

Programvaren Intelligent Power Manager™ og ePDU® rackbasert strømdistribusjonsenhet er Eatons første løsning som har fått Vblock-klar sertifisering. Eatons ePDU G3-portefølje av PDU-er overvåker energiforbruk til en prosents faktureringsnøyaktighet og kommer med en, i påvente av patent, ny IEC-grepsfunksjon for avansert effektivitet og pålitelighet. ePDU G3 gir også Vblock System-brukere en nettverksmålingsmodul med hot-swap-egenskap slik at, ved et usannsynlig strømbrudd, brukere kan bytte ut modulen uten å stenge ned servere, noe som opprettholder forretningskontinuiteten og forbedrer tjenestetilbudet. Eatons høyt pålitelige og effektive UPS-løsninger er også kompatible med Vblock Systems.

Eatons UPS-er og ePDU G3 modeller med høy tetthet kommer med toppmoderne Power Manager-programvare som samler strøminfrastrukturinformasjon på ett sted. Eatons programvare Intelligent Power Manager strømlinjefører overvåking, administrasjon og idriftsettelse som VMware® Ready sertifisert programvare. Når det oppstår en strømforsyningshendelse kan brukere av Vblock System automatisere  katastrofegjenopprettingsprosesser fra VMware vCenter ™ serveradministrasjonsplattformen igjennom Eatons programvare Intelligent Power Manager. Eatons nye Vblock-klare løsninger lar kunder av Vblock System konsolidere ikke-kritiske arbeidsoppgaver for å utvide batterilevetiden og automatisk igangsette sanntidsmigrasjon av virtuelle maskiner og flytting av kritiske arbeidsoppgaver.   

For å lære om Eatons ePDU G3, kan du besøke www.eaton.eu/ePDUG3. For mer informasjon om Eatons programvare Intelligent Power Manager, kan du besøke www.eaton.eu/intelligentpower

For å lære mer om Eatons strømkvalitetsprodukter, programvare og tjenester, kan du gå til www.eaton.no/powerquality

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.