LeRoyGamme Dyneo plus crop

Muliggjør Dyneo+ betydelig energibesparelse med variabel hastighet og belastning

Dyneo+, den nye serien med svært effektive IE5-motorer

Nidec Leroy-Somer presenterer Dyneo+, den nye serien med «super premium» effektivitet og permanentmagnetassistert synkronreluktans. Kombinasjonen av denne teknologien og standard induksjonsmotorer gjør at Dyneo+-motorene oppfyller høye krav i industrielle applikasjoner og samtidig gir enda flere muligheter ved hjelp av digitalisering.

Med 15 års erfaring og over 3 gigawatt installert base, er Nidec Leroy-Somer anerkjent som den ledende leverandøren av synkronmotorer med høy effektivitet.

Med denne sterke ekspertisen har Nidec Leroy-Somer utviklet Dyneo+, en ny serie med supereffektive permanentmagnetassistert synkronreluktansmotorer som utnytter alle fordelene som både induksjons- og permanentmagnetsynkronmotorer har.

Klassens beste effektivitet
Med et energieffektivitetsnivå høyere enn IE5, definert av IEC 60034-30-2 og NEMA Super Premium / Ultra-Premium, muliggjør Dyneo+ betydelig energibesparelse med variabel hastighet og belastning. Samtidig oppnår Dyneo+ markedets laveste levetidskostnad.

Dyneo+-motoren er utviklet sammen med Nidec Leroy-Somer frekvensomformere, Powerdrive F300 og den nye Powerdrive MD Smart.
Powerdrive MD Smart, den nyeste generasjonen av kraftige frekvensomformere og er perfekt for Dyneo+-motoren. Frekvensomformeren er utstyrt med en ny HMI og en sikker Bluetooth-tilkobling gjør det enkelt å ta i bruk systemet ved hjelp av den nye Systemiz-appen.

Rask og enkel betjening takket være digitalisering
For Dyneo+-motorer har Nidec Leroy-Somer designet Systemiz, en unik interaktiv applikasjon, som leverer et bredt spekter av digitaliserte tjenester for å lette utveksling av informasjon.

I tillegg til øyeblikkelig tilgang til all produktlitteratur, gir Systemiz direkte tilgang til motorparametere for enkel og intuitiv idriftsettelse ved ganske enkelt å skanne QR-koden på typeskiltet. Takket være den nye fullt konfigurerbare Powerdrive MD Smart Interface-modulen, kan forebyggende vedlikehold nå konfigureres ved hjelp av tilpasset alarmoppsett og innovative diagnostiske verktøy.

Interaktiv konfigurasjon og rask oppsett gir betydelige kostnadsbesparelser.

Moment og hastighet
Det nye motorsortimentet er designet for variabel hastighet og gir den beste ytelsen i både åpen og lukket sløyfe.

Dyneo+ gir nøyaktig kontroll av hastighet og dreiemoment, og garanterer konstant dreiemoment over et stort hastighetsområde uten «derating» eller fremmedventilering.
Det er også enkelt å lage løsninger for applikasjoner som krever konstant dreiemoment i høye hastigheter. Gode startforhold i sensorløs modus minimerer behovet for programmering.

Pålitelighet og enkelhet
Nidec Leroy-Somer har utviklet Dyneo+-serien basert på den mekaniske plattformen til IMfinity®-induksjonsmotorene, kjent for sin robusthet og pålitelighet. Bruken av velprøvde komponenter gir de nye motorene stor styrke, god design og forlenget levetid. Motorene kan fås med lagre tilpasset applikasjoner med frekvensomformerdrift, lagre for å motstå store aksiale og radiale krefter, forsterkede isolasjonsviklinger, ekstra lav varmeutvikling og utmerket termisk beskyttelse takket være standard PTC- og PT100-sensorer.

Dyneo+ er designet for å sikre rask installasjon, enkel idriftsettelse og enkelt vedlikehold. Den er utstyrt med en stor terminalboks for enklere kabelinstallasjon. Motoren kan settes sammen eller demonteres like enkelt som en induksjonsmotor.
Ved å bruke PM-teknologien oppnås lave rotortap (lavere temperatur), noe som reduserer Dyneo+ vedlikeholdskostnader, spesielt med tanke på smøreintervaller.

Høy grad av tilpasningsevne
Dyneo+’s effektområde er fra 11 til 430 kW i hastigheter opp til 6000 o / min og består av to varianter, som passer for alle typer bruksområder:

- Den "utskiftbare versjonen" er 100% utskiftbar med en standard IEC-motor, slik at den enkelt kan integreres i maskiner, applikasjoner eller systemer uten endring i eksisterende design.

- Den "kompakte versjonen" med en av de høyeste kraft-til-vekt-forholdene i markedet for å takle enhver plassbegrensning og optimalisere energiforbruket.

I tillegg til IP55-versjonen i aluminiumsdesign (LSHRM-serien) og IP23-stålversjon (PLSHRM-serien), lanseres nå Dyneo+ i en støpejernserie (FLSHRM) som er ideell for aggressive miljøer eller applikasjoner utsatt for store mekaniske belastninger.

Med disse fordelene er Dyneo+-serien ekstremt allsidig og oppfyller fullt ut kravene til industriell kjøling, kompressor, pumper, ventilasjon, ekstruder, etc. Dyneo+ tilpasser seg prosessapplikasjoner som kombinerer energi- og produktivitetsbehov.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.