NORD-SAFOMI crop

Drivsystemer for avløpshåndtering

Effektiv pumping, blanding og omrøring for avløpsvann og vannbehandling. Transport og distribusjon av drikkevann, transport av avløpsvann, sirkulasjon av aktivert slam eller sammenlignbare prosesstekniske applikasjoner: Pumpesystemer, samt blandere og røreverk, er elementære komponenter i prosess- og avløpsvann og tekniske systemer, og sikrer jevn drift av kloakkrensing anlegg, vannverksanlegg og produksjonsanlegg.

De må ofte sirkulere store mengder flytende eller svært viskøse stoffer. Derfor er tilgjengelighet, pålitelighet og lang levetid toppprioriteter. Som systemleverandør tilbyr NORD fullt tilpassede drivsystemer bestående av gir, motor og frekvensomformer som er skreddersydd for de respektive kravene til kundeapplikasjonen. NORDs drivløsninger kan kobles sammen, operere autonomt, og deres funksjoner og ytelse er skalerbare.

Den nye DuoDrive: Gir og motor kombinert
Den innovative og patenterte DuoDrive-girmotoren i robust og hygienisk vaske-down-design integrerer en høyeffektiv IE5+ synkronmotor i et ett-trinns spiralgir. Dette garanterer ikke bare en kompakt størrelse og minimale støyutslipp, men også høy effekttetthet og generelt høy systemeffektivitet. Som et system oppnår det meget kompakte DuoDrive-konseptet en betydelig høyere energieffektivitet enn de allerede utprøvde drivsystemene med IE5+ synkronmotor og vinkelgir. Med opptil 92 % tilbyr DuoDrive i dag den høyeste systemeffektiviteten på markedet i denne effektklassen, og oppnår svært høy effektivitet i dellastområdet. Sammen med den enkle plug-and-play-igangkjøringen, resulterer den komplette DuoDrive-løsningen i en betydelig reduksjon i Total Cost of Ownership (TCO) sammenlignet med andre drivsystemer.

SAFOMI-IEC adapter for røreverk
NORD har utviklet SAFOMI-IEC-adapteren spesielt for røreverk. Hvis den brukes til en omrørerdrift i stedet for en standard IEC-adapter, vil en høyere driftssikkerhet og mindre vedlikehold oppnås. Dens største fordel er imidlertid et integrert oljeekspansjonsvolum. Derfor er det ikke nødvendig med oljetanker og -slanger samt radialakseltetningen, som er utsatt for lekkasje og slitasje mellom gir og IEC-sylinder. SAFOMI er tilgjengelig for MAXXDRIVE® parallellgir i størrelsene 7 til 11 og dekker maksimalt utgående dreiemoment fra 25 til 75 kNm. Den kompakte kombinasjonen av et MAXXDRIVE® industrigir, SAFOMI-IEC-adapteren og en drivmotor er det beste valget for mikser- og røreverkapplikasjoner for å redusere slitasjedeler og festede komponenter.

eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

les mer...
Rital RiP crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

les mer...
NORD-DuoDrive-3kW crop

NORD DuoDrive nå med effekter på opptil 3 kW Patentert girmotor

DuoDrive er egnet for bruk i næringsmiddel- og farmasøytisk industri

Den patenterte DuoDrive fra NORD DRIVESYSTEMS er et revolusjonerende integrert gir/motorkonsept i et hygienisk vaske-down design som nå dekker effektområder på opptil 3 kW. Den sømløse integreringen av gir og motor i et drivsystem er et kvantesprang og setter nye standarder med hensyn til brukervennlighet og effektivitet til det globale skipsmarkedet.

les mer...
Rittal crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere. Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online.

les mer...