NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Kan enkelt og lokalt styres og betjene

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe.jpg: NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW.

Selv for mobile systemer som pumper for vinindustrien eller gulvsliping og rengjøringsmaskiner som har en håndterbar struktur, stiller pumpemedier ofte høye krav til drivstyring. Den desentraliserte NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren er egnet for applikasjoner som mobil transport eller dosering i prosessingeniør, og applikasjoner med lignende krav.
Omformeren genererer selve styrespenningen, og kan enkelt og lokalt styres og betjenes via bryter og rotasjonspotensiometer. Ved å bruke omformerens integrerte PLS kan enheten utføre mindre logiske funksjoner autonomt. NORDAC FLEX SK 200E demonstrerer sin høye driftsfleksibilitet, spesielt med lagring av synkronmotorer som de som kreves for kontinuerlig drift. I doseringsapplikasjonen kan NORDAC FLEX implementere eksakte doseringskrav via den integrerte POSICON -posisjoneringsfunksjonen.

Høy presisjonsregulering ved lav hastighet
Frekvensomformere fra NORDAC FLEX -serien kjennetegnes ved høy presisjonsregulering. Kjørekontrollen strekker seg til lave hastighetsområder og forhindrer sterke turbulenser. Drivsystemene sikrer en høyoppløselig flytinnstilling og-samtidig-kan måle tettheten, temperaturen og volumet til mediet ved hjelp av eksterne sensorer. I tillegg sikrer omformeren jevn start og stopp av motoren, muliggjør-med dedikerte sensorer-selvregulerende hastigheter som tilpasser seg spesifiserte trykkområder, og gir effektiv beskyttelse mot tørrkjøring.

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...