NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Kan enkelt og lokalt styres og betjene

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe.jpg: NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW.

Selv for mobile systemer som pumper for vinindustrien eller gulvsliping og rengjøringsmaskiner som har en håndterbar struktur, stiller pumpemedier ofte høye krav til drivstyring. Den desentraliserte NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren er egnet for applikasjoner som mobil transport eller dosering i prosessingeniør, og applikasjoner med lignende krav.
Omformeren genererer selve styrespenningen, og kan enkelt og lokalt styres og betjenes via bryter og rotasjonspotensiometer. Ved å bruke omformerens integrerte PLS kan enheten utføre mindre logiske funksjoner autonomt. NORDAC FLEX SK 200E demonstrerer sin høye driftsfleksibilitet, spesielt med lagring av synkronmotorer som de som kreves for kontinuerlig drift. I doseringsapplikasjonen kan NORDAC FLEX implementere eksakte doseringskrav via den integrerte POSICON -posisjoneringsfunksjonen.

Høy presisjonsregulering ved lav hastighet
Frekvensomformere fra NORDAC FLEX -serien kjennetegnes ved høy presisjonsregulering. Kjørekontrollen strekker seg til lave hastighetsområder og forhindrer sterke turbulenser. Drivsystemene sikrer en høyoppløselig flytinnstilling og-samtidig-kan måle tettheten, temperaturen og volumet til mediet ved hjelp av eksterne sensorer. I tillegg sikrer omformeren jevn start og stopp av motoren, muliggjør-med dedikerte sensorer-selvregulerende hastigheter som tilpasser seg spesifiserte trykkområder, og gir effektiv beskyttelse mot tørrkjøring.

Fiskal-kalibrering crop

Korrekte målinger er lønnsomt

Målefeil på 0,3 prosent kan dette utgjøre et års tap på hele 1 milliard kroner

Hver dag strømmer enorme mengder olje og gass gjennom diverse produksjons- og salgskanaler. En måleusikkerhet på 0,3% er det maksimale som tillates per i dag ifølge Oljedirektoratets forskrift om fiskal kvantumsmåling av olje og gass. Dette kan virke ekstremt nøyaktig, men når det er store verdier i spill blir også konsekvensene ved tilsynelatende små avvik dyre.

les mer...
Phoenix Pia crop

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet salgsrolle

Har tidligere jobbet med salg og kundeservice

Phoenix Contact AS har gleden av å ønske Pia Martinsen velkommen i en nyopprettet rolle som Sales Coordinator. Phoenix Contact er i vekst og vi ser behovet for en koordinerende rolle i salgsavdelingen. Stillingenskalbidra inn i teamet med salgsstøtte, og sørge for god flyt innad i avdelingen og eksternt mot kunder, samt bidra til økt kundetilfredshet.

les mer...
Danfoss optimalisere crop

Oppnå store energibesparelser

Kan også tilby grunnleggende opplæring

Det er mulig å oppnå høyere energibesparelser og få mest mulig ut av en frekvensomformere installasjon. Brukerne kan faktisk oppnå opp til 20 prosent årlig energibesparelse helt fra første oppstart med DrivePro® Start-up fra Danfoss

les mer...
Pepperl Siv-reduced crop

Ny ansettelse i Pepperl+Fuchs AS

Siv Dahl er nylig ansatt på ordrekontoret på Pepperl+Fuchs AS i Porsgrunn. Hun overtar jobben etter Kari Glenna som går av med pensjon etter hele 47 år i samme jobb og i samme firma. Det er en imponerende karriere for Kari som nå går mot slutten. Vi vet Kari har mange venner der ute som kommer til å savne henne

les mer...