NORD-NORDAC-ON-PURE crop

Ideell for næringsmiddel industrien

Den nye NORDAC ON PURE Ideell for mat- og drikkeindustrien

De desentraliserte NORDAC ON frekvensomformerne fra NORD DRIVESYSTEMS er spesialdesignet for kravene til horisontal transportørteknologi. NORDAC ON PURE i vaske-down-design har nsd tupH overflatebehandling og er det riktige valget for bruk i mat- og drikkevareindustrien, spesielt når det gjelder høye hygienekrav.

NORDAC ON frekvensomformer kjennetegnes av et integrert multi-protokoll Ethernet-grensesnitt, IIoT-evne, full pluggbarhet og en kompakt design. Siden de er en del av NORDs modulsystem, kan de ideelt kombineres med produsentens girmotorportefølje. Serien består av tre varianter: NORDAC ON for driften med IE3 asynkronmotorer, NORDAC ON+ for kombinasjonen med den høyeffektive IE5+ synkronmotoren, og NORDAC ON PURE i utvaskingsdesign.

Ideell for mat og drikke
NORDAC ON PURE SK 35xP er spesialdesignet for transportbåndsapplikasjoner i mat- og drikkevareindustrien som krever effekter opp til 1,5 kW. Det nedvaskbare designet med runde og glatte overflater gir rask og enkel rengjøring - takket være beskyttelsesklasse IP69 er dette også gyldig for krevende krav. nsd tupH overflatebehandling gir effektiv korrosjonsbeskyttelse. For ytterligere å redusere rengjøringsinnsatsen er de nødvendige koblingene redusert til et minimum antall høyytelsesplugger for tilkobling av hybridkabler via en en-kabels løsning. Inverterne egner seg for direkte motormontering eller for veggmontering. Flere vekselrettere kan enkelt kobles til via kjede.

Alle frekvensomformere i serien - NORDAC ON, NORDAC ON+ og NORDAC ON PURE - har et temperaturområde på -30 °C til +40 °C og er derfor også egnet for dypfrysingsapplikasjoner.

Økonomisk effektivitet gjennom variantreduksjon
Siden NORDAC ON-drevene har et bredt hastighets- og justeringsområde, gir de mulighet for reduksjon av varianter, for eksempel i store intralogistikksystemer. Det er derfor mulig å dekke de nødvendige dreiemomentene og hastighetene i et system ved å bruke så få forskjellige drivvarianter som det er økonomisk mulig, og å optimere den totale eierkostnaden (TCO).

NORDAC ON-seriens høye overbelastningskapasitet er også fordelaktig for en variantreduksjon. Alle frekvensomformere har en overbelastningsevne på opptil 150 prosent i 60 sekunder, og med 200 prosent i 5 sekunder.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.