Agnar RFID

Andre krav enn pris som veier tyngst

Dekker alle aktuelle teknologier

RFID (Radio-frequency identification) teknologien har fått bred utnyttelse. Pepperl+Fuchs har utviklet sine løsninger siden begynnelsen av 90 årene.

I markedet for enkle funksjoner og lange produksjonsserier er prisen svært lav for RFID brikker. I røffe industrielle miljøer og med krav langt utover de masseproduserte brikkene er det . Pepperl+Fuchs har mange års erfaring i å utvikle sensorteknologi til krevende industrielle applikasjoner. Erfaringen med RFID brikker har de fra begynnelsen av 90-årene. Selskapet kan nå levere brikker som fungere i røffe industrielle forhold. RFID brikker kan leveres i IP 67 kapslingsgrad og som EMC sikker. Brikkene tilfredsstiller også temperaturkravene som stilles i industrielle systemer.

Agnar RFID 2.jpg

I enkelte industrielle prosesser er det behov for å kunne både lese og skrive informasjon til et produkt eller produksjonsutstyr. Pepperl+Fuchs har utviklet RFID løsning som både lese og skrive informasjon fra/til brikker. Denne funksjon kan være viktig for sporbarhet og oppfølging av produksjonsteknisk utstyr. Agnar Sæland fra Pepperl+Fuchs hadde mange interesserte besøkende da han presenterte disse brikkene under Eliaden.

 

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.