a_0081027

Enheten er tilgjengelig med samtlige nettverksteknologier

DC-UPS for industrielle nettverk

Den nye avbruddsfrie strømforsyningen Quint DC-UPS fra Phoenix Contact, kan integreres i etablerte industrielle nettverk og forsyner anleggene avbruddsfritt videre også ved nettsvikt. Med det integrerte grensesnittet for Profinet, EtherNet/IP, EtherCAT eller USB kan den implementeres både raskt og fleksibelt.

Enheten er tilgjengelig med samtlige nettverksteknologier i henholdsvis fire ytelsesklasser: 5 A, 10 A, 20 A og 40 A.

Det intelligente Batterie Management System med IQ-Technology sørger for at energiakkumulatoren benyttes optimalt. Teknologien forhindrer svikt gjennom forebyggende evaluering av drifts- og batteritilstander, for eksempel energiakkumulatorens forventede resterende levetid (State of Health) og energiakkumulatorens aktuelle ladestatus (State of Charge). Det gjør at batteriskift kan planlegges ut ifra forventet levetid i måneder. Med den automatiske gjenkjenningen av batteri blir tilkoblede batterityper automatisk gjenkjent. Tilpasset ladekarakteristikk optimaliserer energiakkumulatorens levetid. Den effektive batteriladeren med opptil 5 A sørger for at energiakkumulatoren lades så raskt som mulig. Den gir lange bufringstider grunnet høy batterikapasitet og sikrer slik permanent anleggstilgjengelighet.

Takket være de integrerte grensesnittene kan energi og funksjoner overvåkes til enhver tid og uavhengig av lokalisering, det samme gjelder for parametrisering og nedstengning av anlegget i en sikker tilstand. Ved å overvåke utgangsstrøm og -spenning samt koble anlegget ut og inn manuelt, øker du systemets effektivitet. Kaldstartfunksjonen Battery Start starter strømforsyningen også uten inngangsspenning. Dermed er funksjonstester og oppstart mulig også uten tilgjengelig nett. Med SFB-Technology, som innebærer opptil seks ganger nominell strøm i 15 ms, utløses standard automatsikringer selektivt, og parallelt tilkoblede forbrukere fungerer videre. De avbruddsfrie strømforsyningene har en bredde på 35 til 47 mm og en høyde på 130 mm og opptar dermed særdeles lite plass i automatikkskapet.

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter ca 16 500 medarbeidere i hele verden og har et nettverk med mer enn 55 datterselskaper som ivaretar global salg og support. I 2017 var omsetningen på 2,2 milliarder €.

 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...