Danfoss havard wolden crop

Vil fortsette å videreutvikle gode relasjoner med systemintegratorer

Danfoss omorganiserer

Danfoss informerer om at Håvard Wolden blir ny Country Manager for Danfoss Drives i Norge 1. mars. Håvard tar over rollen etter Bjørn W. Henriksen, som har bestemt seg for å tre til side de siste årene før pensjon. Bjørn startet i Danfoss i 1986 og har vært Country Manager siden 2008, han går nå over i en ny rolle som Business Development Manger.

I sin nye rolle vil Håvard være ansvarlig for alle aspekter av selskapets aktiviteter, inkludert salg, markedsføring, drivsløsninger, teknisk og service. Håvard ble ansatt i Vacon i 2008 og kom inn i Danfoss i 2017, hvor han bl.a. har hatt stillinger innen Drives Product Development. De seneste årene har han vært Sales Manager for Drives Solutions. Han har mer enn 13 års erfaring i bransjen og har bred kunnskap om elektrifisering og hybridisering av den maritime sektoren i Norge.

"Danfoss Drives er et fantastisk selskap," sier Håvard. "Det er en pioner, innovatør og en verdensleder innen frekvensomformere, med enestående produkter og en stab med gode medarbeidere. Jeg kan se mange muligheter for selskapet til å bygge videre på den enorme suksessen Danfoss har oppnådd til dags dato i Norge og i resten av verden.

Håvard vil fortsette å videreutvikle gode relasjoner med systemintegratorer. Han mener at den økende betydningen av digitalisering, samt det brede og populære sortimentet av Danfoss VLT® og VACON® produkter sammen med det nye DrivePro® services gir sterke vekstmuligheter for Danfoss Drives.

Beckhoff Knut Ivar Helland crop

Beckhoff Automation AS etablerer ny avdeling i Ålesund

Beckhoff Automation AS vokser stadig og utvider sin satsing med nytt kontor i Ålesund den 2. mai 2022. Dette blir Beckhoffs tredje avdelingskontor i Norge og skal bidra til en enda tettere kundeoppfølging i et av Norges mest aktive automasjonsområder.

les mer...
Olav_Elteco crop

Store forandringer i Elteco

Olav Bakken blir Sveins etterfølger som Administrerende direktør

Et skikkelig generasjonsskifte er en realitet. Det er sjeldent det skjer så mange forandringer på samme dag i en liten bedrift som vår. 1. april 2022 er en merkedag i Elteco på mange måter. Vi starter et nytt regnskapsår denne dagen, og ser frem til nok et spennende og godt år for Elteco.

les mer...
Mitsubishi Torstein Bekkevold crop

Mitsubishi Electric øker staben

Har omlag 20 års erfaring fra automasjonsbransjen

Torstein Bekkevold er fra 1. mars ansatt som automasjonsingeniør i Mitsubishi Electric – Factory Automation, Torstein vil ha sin daglige arbeidsplass ved kontoret i Drammen.

les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Styrker industriteamet med ny salgssjef for sluttbruker

Teknologi, bærekraft og samfunnsansvar står i fokus,

André Enger Willumsen, 34 år, er Schneider Electric Norges nye End Users Sales Manager innen industri. Willumsens utdannelsesbakgrunn omfatter en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI og University of California, Berkeley. Arbeidserfaring innen industri har han ervervet gjennom nesten ni år i National Oilwell Varco, hvor han de siste fem årene hadde kundeansvar for Equinor.

les mer...