Danfoss Stian crop

Danfoss øker staben med ny serviceingeniør

Danfoss har gleden av å presentere vår nyansatte Stian Norhall Andreassen. Stian begynte 1. september som Solution & Service Engineer i Danfoss Drives. Stian blir dermed med på å styrke service teamet i Holmestrand.

Stian er utdannet Automatiker, han har jobbet med diverse drives/frekvensomformere, og ser frem til å lære mer om de større og mer kompliserte systemene Danfoss jobber med. 

Stian har også jobbet som service tekniker/skiftleder hos Asko i Sande på det nye hel-automatiserte logistikkanlegget. «Jeg begynte karrieren min som Automatiker-lærling hos Hydro i Holmestrand. Etter fullført læretid og bestått fagbrev gikk veien videre til Nordsjøen hvor jeg jobbet i 2 år med mye forskjellig utstyr på mange forskjellige installasjoner.» sier Stian

Vi i Danfoss er veldig glade og takknemlige for at Stian har valgt å komme til oss, han vil være et positivt tilskudd til vår service avdeling.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.