Danfoss Stian crop

Danfoss øker staben med ny serviceingeniør

Danfoss har gleden av å presentere vår nyansatte Stian Norhall Andreassen. Stian begynte 1. september som Solution & Service Engineer i Danfoss Drives. Stian blir dermed med på å styrke service teamet i Holmestrand.

Stian er utdannet Automatiker, han har jobbet med diverse drives/frekvensomformere, og ser frem til å lære mer om de større og mer kompliserte systemene Danfoss jobber med. 

Stian har også jobbet som service tekniker/skiftleder hos Asko i Sande på det nye hel-automatiserte logistikkanlegget. «Jeg begynte karrieren min som Automatiker-lærling hos Hydro i Holmestrand. Etter fullført læretid og bestått fagbrev gikk veien videre til Nordsjøen hvor jeg jobbet i 2 år med mye forskjellig utstyr på mange forskjellige installasjoner.» sier Stian

Vi i Danfoss er veldig glade og takknemlige for at Stian har valgt å komme til oss, han vil være et positivt tilskudd til vår service avdeling.

Endress Johnny_Løff crop

Johnny André Løff ansatt som Business Driver Service & Solutions i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge er i sterk vekst og har ansatt Johnny André Løff som Business Driver Service & Solutions. Johnny tiltrådte den nye stillingen i mars og vil i rollen ha ansvaret for forretningsutvikling og salg innenfor Service og Solutions porteføljen.

Endress Trond  crop

Trond Mæland ansatt som Salgsingeniør i Endress+Hauser

Endress+Hauser har ansatt Trond Mæland som ny Salgsingeniør i Norge. Trond kommer fra stillingen som Sales Manager i Trisense AS og tiltrådte den nye stillingen i oktober.

Endress jens_welo crop

Jens Welo ansatt som økonomisjef i Endress+Hauser

Endress+Hauser har ansatt Jens Welo som ny økonomisjef i Norge. Jens kommer fra stillingen som Group Business Controller i Norconsult AS .

Endress Mari_westby crop

Mari Engelhardt Westby ny Marketing Communication Manager i Endress+Hauser

Har mange års erfaring fra ulike markedsføringsroller

Endress+Hauser har ansatt Mari Engelhardt Westby som ny Marketing Communication Manager i Norge. Mari kommer fra stillingen som Marketing Communication Manager i Axactor ASA og Axactor Norway AS og tiltrådte den nye stillingen i november.