Danfoss nytt crop

Viset hvordan Danfoss påvirker folks daglige liv

Danfoss moderniserer

Etter et halvt år med renovering og oppgradering av lokalen til Danfoss i Skui ble det onsdag i forrige uke stor feiring for den norske Danfoss-organisasjonen. Kontorlokaler er blitt endret med nytt design for å gjenspeile merkevaren for Engineering Tomorrow.

Leif Flojgaard, som er sansvarlig for Danfoss virksomhet i Nord-Europa Region var tilstede sammen med kunder, journalister og flere Danfoss veteraner. Tine Hylleberg, assisterende leder og handelsdirektør i den danske ambassade og ordfører i Bærum kommune Lisbeth Hammer Krog, var blant gjestene. Nesten 100 personer deltok i åpningsseremonien.
Hylleberg fokuserte på det nære forholdet mellom Norge og Danmark i talen hennes mens ordfører Hammer Krog fokuserte på viktigheten av å ha et selskap som Danfoss i kommunen, da mange av de ansatte bor nær kontoret. Hun inviterte også til et tettere samarbeid mellom kommunen og Danfoss når det gjelder næringsvirksomhet.

En digital Danfoss City-programvareutstilling ble etablert for å vise både hvordan Danfoss påvirker folks daglige liv og hvordan selskapets løsninger gjør det mulig å bygge en bedre, mer bærekraftig og mer energieffektiv morgen. Utstillingen fikk stor oppmerksomhet fra de tilstedeværende.

NER salgspris for første kvartal
Leif Flojgaard benyttet seg av muligheten til å levere NER Salgspris for første kvartal. Danfoss Norway har vært pilot for ONE ERP prosjektet og prisen gikk til de ansatte i teamet som jobber med og testet dette prosjektet siden august 2017. Det har vært en stor arbeidsbelastning å gjennomføre dette prosjektet i tillegg til å utføre sitt daglige arbeid. NER-ledelsen ønsket å ære dem for denne innsatsen.

 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.