Jan Eirik Schiøtz

Løsningen integreres sømløst inn i eksisterende utstyr

Dagens teknologi leverer fra seg mer data enn noen gang

– men får du maksimalt utbytte av all denne dataen? Informasjon fra sensorer er avgjørende for å ta kritiske beslutninger for driften din og sikre optimale driftsforhold.

Når du er belastet med å utføre gammeldagse manuelle runder eller for opptatt til å analysere dataene dine raskt, slipper viktig informasjon gjennom fingrene dine.

Uten rask og nøyaktig dataanalyse kan det være vanskelig å prioritere vedlikeholdet og identifisere potensielle farer eller feil. Dette kan svekke sikkerheten, påliteligheten og sette anlegget ditt i fare.

Emersons Plantweb Insight gir øyeblikkelig innsikt og tilgang til viktig informasjon om annleggets essensielle utstyr. Dette hjelper deg til å ta bedre beslutninger for din virksomhet.

Løsningen integreres sømløst inn i eksisterende utstyr, og gir deg automatisk tolkning av viktig data slik at du sparer tid, øker effektiviteten og sikkerheten.

Las ned aktuell brosjyre.

For mer info, ta kontakt med ditt lokale Emerson kontor.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...