Danfoss enklere crop

Spar tid på igangsetting gjennom en guidet trinn-for-trinn oppsetning

Raskere og enklere igangkjøring med VLT® Motion Control Tool

Danfoss VLT® Motion Control Tool MCT 10 er oppdatert. Dette er en interaktiv software, som brukes til rask og enkel konfigurasjon og til å dokumentere innstillingene i frekvensomformere. Nå støtter også MCT10 PM motorer og applikasjoner med Condition Based Monitoring CBM

Med VLT® Motion Control Tool MCT 10 5.21 kan du overvåke hele systemet mer effektivt og redusere kommissionstiden for å gi enklere overvåkning, raskere diagnose, forbedret feilfinning (alarmer / advarsler) og bedre forebyggende vedlikehold.

Spar tid på igangsetting gjennom en guidet trinn-for-trinn oppsetning og rask verifisering av innstillinger og funksjon. 

Brukervennligheten til programmvaren er også revidert og tilpasset LCP-kontrollpanelet. En grafisk oversikt over grensene og nåværende tilstand gir klarere overvåkning og bedre feilsøking av systemanalyse. Nå kan for eksempel aktive parametre utheves i farger for å gjøre dem synlige fra inaktive parametre. Dette gjør igangkjøringen med verktøyet enklere og raskere.

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...