Autic ST-IPM-8460-left crop

Er utviklet for applikasjoner med behov for større hastighet og lagringsplass

Red Lion utvider SixTRAK®-serien med fjernterminaler

En robust, fleksibel løsning for overvåking og kontroll i ekstreme miljøer. Red Lion Controls, som forhandles av Autic AS, offentliggjør utvidelsen av SixTRAK-serien med industrielle fjernterminaler, med lanseringen av ST-IPm-8460, drevet av Red Lion Workbench, som bruker en editor og kjøretidsmotor som overholder IEC61131-3. 

Den nye fjernterminalen er utviklet for applikasjoner med behov for større hastighet og lagringsplass for behandling og kommunikasjon, og gir fleksibiliteten og driftssikkerheten for overvåking og kontroll av utstyr som kundene trenger og forventer fra Red Lion. Med UL klasse I, Div 2-sertifisering, ABS-oppføring og et driftstemperaturområde fra –40 °C til 70 °C, vil ST-IPm-8460-modellen fungere utmerket i tøffe forhold og farlige miljøer.

Kombinasjonen av ST-IPm-8460 og Red Lion Workbench kan enkelt støtte store, komplekse prosjekter på tvers av flere enheter. Red Lion Workbench har tilpasset kontroll, standard språkstøtte, effektive verktøy for feilsøking og overvåking, prosjektautomatisering og kontrollerredundans.

Uansett om applikasjonen din overvåker en håndfull datapunkter eller tusenvis, kan ST-IPm-8460 enkelt konfigureres etter dine behov ved hjelp av Red Lions EtherTRAK-2 I/O-moduler. ST-IPm-8460 er tilgjengelig for privat merking, og tilbyr doble strøminnganger og støtte for redundante Ethernet-nettverk for lengre driftstid, mens et større antall kommunikasjonsporter og støtte for flere ulike protokoller gjør det mulig å koble til en rekke ulike feltenheter.

Du finner mer informasjon om Red Lions ST-IPm-8460 på www.redlion.net.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...