Autic ST-IPM-8460-left crop

Er utviklet for applikasjoner med behov for større hastighet og lagringsplass

Red Lion utvider SixTRAK®-serien med fjernterminaler

En robust, fleksibel løsning for overvåking og kontroll i ekstreme miljøer. Red Lion Controls, som forhandles av Autic AS, offentliggjør utvidelsen av SixTRAK-serien med industrielle fjernterminaler, med lanseringen av ST-IPm-8460, drevet av Red Lion Workbench, som bruker en editor og kjøretidsmotor som overholder IEC61131-3. 

Den nye fjernterminalen er utviklet for applikasjoner med behov for større hastighet og lagringsplass for behandling og kommunikasjon, og gir fleksibiliteten og driftssikkerheten for overvåking og kontroll av utstyr som kundene trenger og forventer fra Red Lion. Med UL klasse I, Div 2-sertifisering, ABS-oppføring og et driftstemperaturområde fra –40 °C til 70 °C, vil ST-IPm-8460-modellen fungere utmerket i tøffe forhold og farlige miljøer.

Kombinasjonen av ST-IPm-8460 og Red Lion Workbench kan enkelt støtte store, komplekse prosjekter på tvers av flere enheter. Red Lion Workbench har tilpasset kontroll, standard språkstøtte, effektive verktøy for feilsøking og overvåking, prosjektautomatisering og kontrollerredundans.

Uansett om applikasjonen din overvåker en håndfull datapunkter eller tusenvis, kan ST-IPm-8460 enkelt konfigureres etter dine behov ved hjelp av Red Lions EtherTRAK-2 I/O-moduler. ST-IPm-8460 er tilgjengelig for privat merking, og tilbyr doble strøminnganger og støtte for redundante Ethernet-nettverk for lengre driftstid, mens et større antall kommunikasjonsporter og støtte for flere ulike protokoller gjør det mulig å koble til en rekke ulike feltenheter.

Du finner mer informasjon om Red Lions ST-IPm-8460 på www.redlion.net.

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.