Norgren PH_AL_Excelon Plus crop

Robust og enkel å installere

Excelon® Plus Serie 82 - unike luftbehandlingsenheter fra Norgren

Norgren Excelon® Plus 82 er et modulært filter, regulator, smøreapparat (FRL) som er velegnet til de fleste industrielle applikasjoner. 1/4" og 3/8" ISO G samt NPT porter. Excelon® Plus 82 er utviklet med sikkerhet i høysetet og leverer høy ytelse i et kompakt og lett design. Introduksjonen av Excelon® Plus 82-serien gjør Excelon® Plus FRL-porteføljen fra Norgren komplett.

Viktige funksjoner: 98% vannutskilling ved 100% gjennomstrømning. Robust og enkel å installere. Mikrotåke teknologi - unik i markedet. Hengelåsfunksjon på avstengningsventil og regulator. En sikker roterende avstengningsventil gjør det lett å isolere systemet uten reduksjon i ytelse. En unik dobbel sikkerhetslås på beholderen med tydelig lyd ved åpning - når systemet er trykksatt er det umulig å fjerne beholderen under bruk. Innebygde manipuleringssikre alternativer. Innfelt manometer - største i markedet, lett å lese av. Kun 25 mm klarering kreves for å fjerne beholder - idéell ved begrenset plassmulighet.

 

Ytterligere informasjon, se; www.norgren.com/no

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...