Norgren PH_AL_Excelon Plus crop

Robust og enkel å installere

Excelon® Plus Serie 82 - unike luftbehandlingsenheter fra Norgren

Norgren Excelon® Plus 82 er et modulært filter, regulator, smøreapparat (FRL) som er velegnet til de fleste industrielle applikasjoner. 1/4" og 3/8" ISO G samt NPT porter. Excelon® Plus 82 er utviklet med sikkerhet i høysetet og leverer høy ytelse i et kompakt og lett design. Introduksjonen av Excelon® Plus 82-serien gjør Excelon® Plus FRL-porteføljen fra Norgren komplett.

Viktige funksjoner: 98% vannutskilling ved 100% gjennomstrømning. Robust og enkel å installere. Mikrotåke teknologi - unik i markedet. Hengelåsfunksjon på avstengningsventil og regulator. En sikker roterende avstengningsventil gjør det lett å isolere systemet uten reduksjon i ytelse. En unik dobbel sikkerhetslås på beholderen med tydelig lyd ved åpning - når systemet er trykksatt er det umulig å fjerne beholderen under bruk. Innebygde manipuleringssikre alternativer. Innfelt manometer - største i markedet, lett å lese av. Kun 25 mm klarering kreves for å fjerne beholder - idéell ved begrenset plassmulighet.

 

Ytterligere informasjon, se; www.norgren.com/no

Momek 1 crop

Imponerende maskinpark og dyktige medarbeider

Momek gruppen har antakelig den største maskineringsparken nord for Trondheim. Selskapets hovedaktivitet er basert i et omfattende og dynamisk industrikluster i Mo Industripark. Med utfordrende kunder og gode konkurrenter gir industriparken grunnlaget for utvikling av konkurransedyktige selskaper.

les mer...
Parker_SCFF_series_HRES crop

Parkers SCFF-koblinger hindrer væsketap og bidrar til å beskytte miljøet

SCFF-koblinger er veldig motstandsdyktige mot vibrasjoner

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologi, utvider sitt FlatFace-tilbud med SCFF-serien. Koblingene i SCFF-serien gir brukerne en rekke fordeler som strekker seg fra frakobling med lav lekkasje til unngåelse av luftbobler under koblingen.

les mer...
Norsk Kylling crop

Prevas leverer Infor EAM til Norsk Kylling sitt nye fremtidsrettede anlegg på Orkanger

Er nå i en fase med brukeropplæring og innkjøring

Norsk Kylling satser på Infor EAM med Prevas. Løsningen testes og kjøres i gang først på Norsk Kyllings nåværende anlegg, for så å implementeres ved deres nye hypermoderne fabrikk i Orkanger som er under bygging.

les mer...
Norgren_ISOLine crop

Norgrens nye ISOLine sylinder i rustfritt stål

Enkle å konfigurere og handle online

Utvider Norgrens sortiment av ISO sylindre. ISOLine KA/802000 i rustfritt stål er den mest robuste og pålitelige sylinder til anvendelse i tøffe omgivelser og hvor kontakt med næringsmidler krever grundig nedvasking.

les mer...