Beckhoff_C6025_e crop

Godt egnet for krevende kontrollapplikasjoner

Den ultrakompakte industri-PC serien til Beckhoff blir nå utvidet med Intel® Core™ i U prosessor

Den ultrakompakte industri-PCen C6025 er designet som en vifteløs enhet, og til tross for de små dimensjonene, tilbyr den Intel® Core™ i prosessor. Dette er gjort mulig ved bruk av de nye Intel® Core™ i U prosessorene, som har et ekstra lavt energiforbruk.

Med sine høye ytelser og vifteløs design er C6025 (som bare er 82 x 127 x 40 mm), spesielt godt egnet for krevende kontrollapplikasjoner der det også skal tas hensyn til energieffektivitet. Dette er takket være Intel® Core™ i U prosessoren, som på tross av sine Core™ i egenskaper bruker betraktelig mindre energi sammenlignet med andre prosessorer i serien. I tillegg gir Intel® Core™ i U prosessorene i 8. generasjon den typiske fordelen med PC-basert kontrollteknologi: mer ytelse til uforandret kostnad. Beckhoff-porteføljen av industrielle og langsiktig tilgjengelige industri-PCer inkluderer nå fem prosessorytelsesklasser fra ARM til Intel® Xeon® . Dette sørger for maksimal skalerbarhet og optimal applikasjonstilpasning.

Intel® Core™ i U kombinert med moderne kjølekonsepter sørger for at krafttapet knyttet til den høye datakraften spres passivt via en ensidig kjøleflate. I tillegg har C6025 med et mekanisk stabilt hus i formstøpt sinklegering, tilbyr den følgende egenskaper::

  • opptil fire prosessorkjerner
  • 4 GB DDR4-RAM (kan utvides til 8 GB)
  • 40 GB M.2-SSD, 3D Flash (kan utvides til 320 GB)
  • 1 x DisplayPort-tilkobling
  • 4 x USB 3.0
  • On-Board Ethernet-adapter med 3 x 100/1000Base-T-tilkobling
  • driftstemperaturområde 0 til 50 °C

Den ultrakompakte industri-PCen C6025 er det siste tilskuddet til Beckhoff’s IPC spekter og vil med sin høye ytelse og lave energiforbruk fylle et tomrom mellom de energieffektive versjonene med Intel Atom®-prosessor og de høytytende Intel® Core™ i prosessorene. Beckhoffs IPC-portefølje dekker dermed et enda bredere spekter enn før og kan nå også tilby en kompakt, vifteløs høykapasitets-IPC for dataintensive applikasjoner.

https://www.beckhoff.no/c6025

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...