Beckhoff_C6025_e crop

Godt egnet for krevende kontrollapplikasjoner

Den ultrakompakte industri-PC serien til Beckhoff blir nå utvidet med Intel® Core™ i U prosessor

Den ultrakompakte industri-PCen C6025 er designet som en vifteløs enhet, og til tross for de små dimensjonene, tilbyr den Intel® Core™ i prosessor. Dette er gjort mulig ved bruk av de nye Intel® Core™ i U prosessorene, som har et ekstra lavt energiforbruk.

Med sine høye ytelser og vifteløs design er C6025 (som bare er 82 x 127 x 40 mm), spesielt godt egnet for krevende kontrollapplikasjoner der det også skal tas hensyn til energieffektivitet. Dette er takket være Intel® Core™ i U prosessoren, som på tross av sine Core™ i egenskaper bruker betraktelig mindre energi sammenlignet med andre prosessorer i serien. I tillegg gir Intel® Core™ i U prosessorene i 8. generasjon den typiske fordelen med PC-basert kontrollteknologi: mer ytelse til uforandret kostnad. Beckhoff-porteføljen av industrielle og langsiktig tilgjengelige industri-PCer inkluderer nå fem prosessorytelsesklasser fra ARM til Intel® Xeon® . Dette sørger for maksimal skalerbarhet og optimal applikasjonstilpasning.

Intel® Core™ i U kombinert med moderne kjølekonsepter sørger for at krafttapet knyttet til den høye datakraften spres passivt via en ensidig kjøleflate. I tillegg har C6025 med et mekanisk stabilt hus i formstøpt sinklegering, tilbyr den følgende egenskaper::

  • opptil fire prosessorkjerner
  • 4 GB DDR4-RAM (kan utvides til 8 GB)
  • 40 GB M.2-SSD, 3D Flash (kan utvides til 320 GB)
  • 1 x DisplayPort-tilkobling
  • 4 x USB 3.0
  • On-Board Ethernet-adapter med 3 x 100/1000Base-T-tilkobling
  • driftstemperaturområde 0 til 50 °C

Den ultrakompakte industri-PCen C6025 er det siste tilskuddet til Beckhoff’s IPC spekter og vil med sin høye ytelse og lave energiforbruk fylle et tomrom mellom de energieffektive versjonene med Intel Atom®-prosessor og de høytytende Intel® Core™ i prosessorene. Beckhoffs IPC-portefølje dekker dermed et enda bredere spekter enn før og kan nå også tilby en kompakt, vifteløs høykapasitets-IPC for dataintensive applikasjoner.

https://www.beckhoff.no/c6025

David Johansen, portrait

Nyansatt Master of Science in engineering i KROHNE Instrumentation

David Johansen er 33 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering rettet mot KROHNE Instrumentation kunder i Olje- og Gass bransjen.

les mer...
NORD-IE5plus-Motor crop

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

Har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Denne motoren er et tillegg til de standardiserte girmotorvariantene i LogiDrive-systemene og er spesielt godt egnet for å redusere antall varianter. Det betyr at IE5-synkronmotoren passer ekstra godt for bruk i intralogistikk.

les mer...
Autic edge 4transparent crop

Red Lion FlexEdge

Løser oppgaver man ellers trenger flere produkter for å løse

Red Lion Controls, som forhandles av Autic as, er spesialister på kommunikasjon, industriell automasjon og nettverksløsninger har nå lansert  FlexEdge™ Intelligent Edge Automation Platform.

les mer...
AMNYTT 03 2020 kollasj crop

AMNYTT 03 2020 er distribuert

Teknologi kan være svaret på flere av utfordringene. Automatisering og digitalisering kan løse mange av problemene vi i dag ser. Jo færre personer det er i et lokale, for eksempel produksjonshall, dess lavere er sannsynlighet er det for smitte.

les mer...