Agnar3 (002) crop

Agnar har vært aktiv i fagmiljøet automatisering i en rekke år

Bransjemann feirer 25 års jubileum

Agnar Sæland som er salgssjef innen fabrikkautomasjon hos Pepperl+Fuchs, har 25-års jubileum. I den forbindelse fikk han sin velfortjente hyllest på firmaets juleavslutning. - Det er vrient å forklare med ord den betydningen Agnar har hatt for vår suksess innen industriell sensorteknikk, sier Jacob Borchsenius. Så da nøyer vi oss med å si: Gratulerer med de første 25!

Agnar har en lang og innholdsrik fartstid i automatiseringsbransjen:

  • Utdannet ingeniør, industriell elektronikk Agder Ingeniør og Distriktshøgskole - 1980
  • Automatiseringsingeniør, Elkem AS PEA – 1980 til 1990
  • Leder elektro og automatisering, Elkem AS PEA – 1990 til 1996
  • Produktsjef FA Pepperl+Fuchs, 1996 – 2005
  • Salgssjef Pepperl+Fuchs – 2005

I tillegg har Agnar vært aktiv i fagmiljøet automatisering i en rekke år. Hovedsakelig har det vært i Ifea/NFEA, hvor han har hatt en rekke tillitsverv. Han har også forfattet flere aktuelle fagartikler.

Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...
Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

les mer...