Sensor_WhitePaper_crop

Best praksis for instrumentering

Sensorer omdanner et fysisk fenomen til ett målbart elektrisk signal. Noen sensorer reagerer ikke naturlig på skiftende fysiske fenomener og krever derfor signalbehandling. Før sensorsignalet kan digitaliseres, vil signalet muligens kunne trenge ekstra utsyr for å gi et signal kan benyttes.

Denne veiledningen går gjennommange krav for å gjøre nøyaktige sensormålinger. Når du konfigurerer målesystemet, start med kilden til signalet og vurdere eventuell signalbehandling som kreves for sensorens elektriske egenskaper. Forsikre deg om at instrumenteringen din gir oppløsning eller dynamisk område, samplingsfrekvens og inngang rekkevidde som best passer dine applikasjons behov. Til slutt, velg den programvarepakken som mest hjelper deg effektivt å innhente, skalere og analysere måledataene dine.

Last ned hel dokumentet her.

Jan Eirik Schiøtz

Oppdag Industri 4.0 med intelligente Drives

I dag er frekvensomformere mer enn bare kraftprosessorer. Frekvensomformere kan fungere som sensorer og datainnsamling, som behandler, lagrer og analyserer data, og er derfor viktige elementer i moderne automasjonssystemer.

les mer...
KUKA rask crop

Roboter. Det er en for hver jobb, hvordan velge riktige den riktige

Roboter kommer nå i mange størrelser og konfigurasjoner, med to til syv akser. De kan gjøre enkelt eller komplisert arbeid, til og med kirurgi. For både fabrikk og prosessautomatisering, det er en som passer omtrent alle applikasjoner eller budsjett – hvor som helst kan produktiviteten forbedres ved å automatisere bevegelse av verktøy eller nyttelast, eller utføre produksjon oppgaver bedre eller raskere.

les mer...
How Industry is Using Cloud crop

Hvordan utnytter industrien nye data teknologier

Sammenligning av 2021-undersøkelsesdata om industriell sky-, edge- og fog-databehandling med en lignende 2019-undersøkelse viser hvordan pandemien forandrer industriens bruk av disse teknologiene.

les mer...
Whitepaper - How to Specify a Corrosion or Erosion Monitoring Sy

Hvordan spesifisere et korrosjons- eller erosjonsovervåking system

Online korrosjons- og erosjonsovervåkingssystemer er raskt i ferd med å bli industriens vanligste praksis innen olje og gass for å overvåke strukturer. De riktig overvåkingssystem vil levere kvaliteten og frekvensen av integritet målinger i sanntid til arbeidsplassen til de som trenger informasjonen for å operere anlegget mest mulig optimalt.

les mer...