Phoenix sikkerhet crop

Økonomisk effektiv komplett løsning for fleksibel overvåking av beskyttelsesdør

Berøringsfri, kompakt, smart

Sikkerhetsbryteren med RFID-teknologi for intelligent beskyttelsesdør- og posisjonsovervåking. PSRswitch, fra Phoenix Contact, er en elektronisk, kodet sikkerhetsbryter i kompakt byggform. Takket være integrert RFID-transponderteknologi og intelligens får du optimal beskyttelse mot manipulering og den beste sikkerheten i samsvar med EN ISO 14119.

Med kompatible evalueringsenheter og SAC-kabling gir vi deg en økonomisk effektiv komplett løsning for fleksibel overvåking av beskyttelsesdører og posisjoner for den digitale fabrikken.

Dine fordeler

  • Fleksibel bruk takket være kompakt design
  • Optimal beskyttelse mot manipulering takket være tre RFID-kodetrinn
  • Sikker seriekobling med utstrakt diagnostikkinformasjon
  • Praktisk installering takket være gjennomgående M12-tilkoblingsteknikk

Pålitelig og økonomisk effektiv komplett løsning for den digitale fabrikken

Berøringsfrie sikkerhetsbrytere PSRswitch

Den berøringsfri sikkerhetsbryteren PSRswitch kobler maskiner og anlegg sikkert ut så lenge en beskyttelsesanordning som foretar skille i form av bevegelse, ikke er korrekt lukket. Et ytterligere bruksområde er sikker overvåking av flere maskinposisjoner, for eksempel ved roboter.

Hver kompakte koblingsenhet består av en RFID-kodet sensor og en aktivator.

 

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...