JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Med PZ 2.5 S har Weidmüller utviklet et kompakt krympeverktøy spesielt for endehylser i tverrsnittsområdet fra 0,14 til 2,5 mm². Ved å fokusere på små tverrsnitt var det mulig å beholde størrelsen, vekten, åpningsbredden og aktiveringskraften til det nye verktøyet lite, -uten at det gikk ut over krympkvaliteten. Vi har for øyeblikket det minste, profesjonelle krymp-verktøyet for endehylser på markedet.

  • 30 % mindre grepsbredde
  • 30 % mindre åpningsvinkel
  • 30 % mindre vekt
  • Perfekt ergonomi
  • Beste krympekvalitet

Sammenlignet med PZ 6 er PZ 2.5's grepstørrelse 30% mindre, noe som ikke bare gir bedre ergonomi, men også kan bidra til å unngå potensielle skader på håndledd og muskler, spesielt ved lengre arbeidstimer. Dette gjør det spesielt nyttig for presstilkoblinger der PZ 6 kan være for stort eller uhåndterlig, samtidig som det er ideelt for de vanligste endehylsestørrelsene på opptil 2,5 mm².

Link: https://www.jfknudtzen.no/nyhetsarkiv-1/nyhetsarkiv/verktoey-4/pz-2-5-s-krympeverktoey

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...