Beckhoff nye crop

Kenneth Janson (t.v.) Fredrik Eftestøl og Kim Kiltveit (t. h.)

Beckhoff Automation øker teknisk stab i vest

Beckhoff Automation har en stadig økende kundemasse og har derfor ansatt Fredrik Eftestøl som applikasjonsingeniør i Stavanger fra 1. september

Fredrik er utdannet automatiker, og har trass sine unge alder flere års erfaring med prosjektering, programmering og igangkjøring av anlegg innen byggautomasjon, kraftindustri og kritisk infrastruktur på flere ulike systemplattformer.

Han har fra tidligere god erfaring med Beckhoff, og er nå godt fornøyd med å kunne konsentrere seg om én plattform: «Jeg har jobbet med mange systemleverandører, men har alltid hatt Beckhoff som en personlig favoritt. Når prosjektet av ulike grunner har valgt andre systemplattformer, har jeg ofte tatt meg selv i å tenke at dette hadde vært mye enklere og smidigere å gjøre med Beckhoff».

Fredrik går inn i stillingen som Applikasjonsingeniør, og skal primært bistå Beckhoffs kunder med teknisk support, applikasjonsstøtte, kursvirksomhet og andre relaterte aktiviteter.

Arbeidssted blir i Sandnes, hvor han sammen med avdelingsleder Kenneth Janson skal følge opp og utvikle Beckhoffs markedsandeler i region Vest.

«Jeg gleder meg til å kunne fokusere på nye og spennende automasjonsløsninger, og ser frem til å kunne bistå Beckhoffs kunder med den samme faglighet, entusiasme og løsningsfokus som jeg selv har opplevd som Beckhoff-kunde!» avslutter Fredrik Eftestøl. 

Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...
Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

les mer...