Beckhoff kristine crop

Beckhoff Automation AS har vokst betraktelig i 2022 og øker staben

Beckhoff Automation AS har hatt en fantastisk vekst i 2022, og øker derfor staben for å ta unna det økende trykket. Selv med store leveringsproblemer på komponenter i markedet, har vi klart å holde et godt lager i Norge.

Kristine Aaby Tichy startet i Beckhoff Automation AS på Kundeservice ved vårt hovedkontor den 1. desember. Kristine vil bidra på ordre, innkjøp og logistikk. Hun har erfaring som teamleder hos Elkjøp i Horten, hvor har vært ansatt de siste 9 årene.

Elias Draugedalen begynte som deltidsansatt den 6. september for hjelpe til med logistikken. Elias har vært et godt tilskudd i denne hektiske perioden, og vil være hos til han starter opp med videre studier til høsten.

Beckhoff nye crop.jpg

Bjørn Brudeli startet i Beckhoff Automation AS som Applikasjonsingeniør ved vårt hovedkontor den 1. november. Bjørn kommer fra sceneautomasjonsbransjen hvor han har jobbet i forskjellige firmaer gjennom 5 år. Før dette har han hatt 19 års fartstid i filmbransjen. Han er utdannet elektroingeniør fra Høgskolen i Ålesund og programingeniør fra Høgskolen på Gjøvik. Som Applikasjonsingeniør vil Bjørn bistå våre kunder på support og ute i felt. I tillegg vil han bistå vårt selgerteam med sin lange erfaring i automasjonsbransjen.

Emerson Vangen

Emerson Automation Solutions øker staben

Jobben er hjelpe kunder med å velge riktig fra hele vår portefølje av måleutstyr

Olav Vangen har nylig tiltrådt stillingen som selger hos Emerson Automation Solutions. Det er hele instrumenteringsporteføljen, med løsninger, han har ansvaret for. Mye av oppmerksomheten vil være rettet mot produksjon av ny ren energi, som hydrogen og karbonfangst. Dette er prioriterte områder for Emerson.

les mer...
Weidmuller Thomas Moen crop

Weidmüller satser i Norge og styrker salgsavdelingen

Moens distrikt vil være Østandet og ha ansvar for distribusjon

For å styrke Weidmüller Norge sitt salgsapparat, ønsker vi Thomas Moen velkommen som Business Development Manager for Østlandet.

les mer...
JFKnudtzen innesalg crop

JFKnudtzen oppretter ny avdeling innen forretningsutvikling, og innhenter ny kompetanse

JFKnudtzen ønsker at alle våre skal ha en god kundeopplevelse, sier Kleven (t.v

Med spisset fokus på forretningsutvikling og kundeopplevelse, er Pål Magnus Hannisdal ansatt som leder på avdelingen, og med seg på laget har han Ole Jørgen Øvreberg.

les mer...
Elko Geir_Arne_Erikstad crop

Ny daglig leder i ELKO og direktør i Schneider Electric

Geir Arne vil koordinere et team som betjener det norske markedet

2. januar 2023 tiltrådte Geir Arne Erikstad, 37 år fra Vinterbro, i rollen som daglig leder for ELKO AS og Vice President Home & Distribution i Schneider Electric.

les mer...