Beckhoff kristine crop

Beckhoff Automation AS har vokst betraktelig i 2022 og øker staben

Beckhoff Automation AS har hatt en fantastisk vekst i 2022, og øker derfor staben for å ta unna det økende trykket. Selv med store leveringsproblemer på komponenter i markedet, har vi klart å holde et godt lager i Norge.

Kristine Aaby Tichy startet i Beckhoff Automation AS på Kundeservice ved vårt hovedkontor den 1. desember. Kristine vil bidra på ordre, innkjøp og logistikk. Hun har erfaring som teamleder hos Elkjøp i Horten, hvor har vært ansatt de siste 9 årene.

Elias Draugedalen begynte som deltidsansatt den 6. september for hjelpe til med logistikken. Elias har vært et godt tilskudd i denne hektiske perioden, og vil være hos til han starter opp med videre studier til høsten.

Beckhoff nye crop.jpg

Bjørn Brudeli startet i Beckhoff Automation AS som Applikasjonsingeniør ved vårt hovedkontor den 1. november. Bjørn kommer fra sceneautomasjonsbransjen hvor han har jobbet i forskjellige firmaer gjennom 5 år. Før dette har han hatt 19 års fartstid i filmbransjen. Han er utdannet elektroingeniør fra Høgskolen i Ålesund og programingeniør fra Høgskolen på Gjøvik. Som Applikasjonsingeniør vil Bjørn bistå våre kunder på support og ute i felt. I tillegg vil han bistå vårt selgerteam med sin lange erfaring i automasjonsbransjen.

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...