Arve Teie

Løsningen er en viktig del av Takeda sitt digitaliseringsprosjek

Aventi er tildelt BMS kontrakt på Takeda AS farmasøytiske produksjonsanlegg i Asker Aventi

Aventi Technology AS og Takeda har inngått kontrakt om leveranse av Building Automation System (BMS) for tekniske installasjoner i Takedas fabrikkanlegg. Leveransen omfatter en totalintegrert systemløsning fra instrumentering, elektrotavler og PLS til overordnet Sentralt Driftskontroll (SCADA) system.

BMS løsningen er underlagt internasjonale regulatoriske GMP krav for den farmasøytiske produksjonsindustri. Løsningen er en viktig del av Takeda sitt digitaliseringsprosjekt for hele produksjonsanlegget og er basert på åpne industrielle standarder. 

«Aventi Technology AS har overbevist oss om at de er i stand til å levere et nytt BMS i tråd med våre krav og forventinger. Løsningen som skal leveres vil oppfylle dagens krav og gi gode muligheter til fremtidige utvidelser» sier Stian Sveum, avdelingsleder for bygg og tilførsler i Takeda, Fabrikk Asker.

«Vi er svært stolte av å få tildelt en kontrakt av denne kompleksitet og størrelse og ikke minst kunne være med på Takeda’s høye ambisjoner om økt automatisering og digitalisering i fabrikkanlegget , sier Arve Teie i Aventi»

BMS løsningen er basert på Rockwell Automation’s systemplattform FactoryTalk® og Allen-Bradley’s integrerte kontroll og informasjonsløsning og møter kravet til lokal styring, elektronisk signatur og audit trial, datasikkerhet, sporbarhet og rapportering samt integrasjon mot Takeda’s overordnede IT systemer.  

VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

les mer...
Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...