Arve Teie

Løsningen er en viktig del av Takeda sitt digitaliseringsprosjek

Aventi er tildelt BMS kontrakt på Takeda AS farmasøytiske produksjonsanlegg i Asker Aventi

Aventi Technology AS og Takeda har inngått kontrakt om leveranse av Building Automation System (BMS) for tekniske installasjoner i Takedas fabrikkanlegg. Leveransen omfatter en totalintegrert systemløsning fra instrumentering, elektrotavler og PLS til overordnet Sentralt Driftskontroll (SCADA) system.

BMS løsningen er underlagt internasjonale regulatoriske GMP krav for den farmasøytiske produksjonsindustri. Løsningen er en viktig del av Takeda sitt digitaliseringsprosjekt for hele produksjonsanlegget og er basert på åpne industrielle standarder. 

«Aventi Technology AS har overbevist oss om at de er i stand til å levere et nytt BMS i tråd med våre krav og forventinger. Løsningen som skal leveres vil oppfylle dagens krav og gi gode muligheter til fremtidige utvidelser» sier Stian Sveum, avdelingsleder for bygg og tilførsler i Takeda, Fabrikk Asker.

«Vi er svært stolte av å få tildelt en kontrakt av denne kompleksitet og størrelse og ikke minst kunne være med på Takeda’s høye ambisjoner om økt automatisering og digitalisering i fabrikkanlegget , sier Arve Teie i Aventi»

BMS løsningen er basert på Rockwell Automation’s systemplattform FactoryTalk® og Allen-Bradley’s integrerte kontroll og informasjonsløsning og møter kravet til lokal styring, elektronisk signatur og audit trial, datasikkerhet, sporbarhet og rapportering samt integrasjon mot Takeda’s overordnede IT systemer.  

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...